Ελένη Καστάνη: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση αλλά όχι στο θέατρο»
Ελένη Καστάνη: "Μια συνάδελφος μου είχε εξομολογηθεί κάτι που ήταν το πιο light. Μου το είχε εξομολογηθεί αυτό το 2015".

Η Ελένη Καστάνη μίλησε για το ελληνικό #MeToo, ενώ αποκάλυψε και τη μοναδική περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης από τον χώρο του θεάτρου  που γνώριζε αλλά και το γεγονός, ότι το έχει βιώσει η ίδια από άνθρωπο εκτός του χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά», η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη (26/5). Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, η Ελένη Καστάνη ακούγεται να λέει:

«Με έπαιρναν από όλες τις εκπομπές να μιλήσω για το #metoo και τους έλεγα ότι δεν έχω να δηλώσω κάτι γιατί ότι συμβαίνει στο θέατρο, συμβαίνει σε όλους τους χώρους. Εγώ έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη ζωή μου αλλά ποτέ στο θέατρο.

Η μόνη περίπτωση που ήξερα είναι μια. Μια συνάδελφος μου είχε εξομολογηθεί κάτι που ήταν το πιο light. Μου το είχε εξομολογηθεί αυτό το 2015» και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

Αυτός ο άνθρωπος τότε, μου πρότεινε να συνεργαστούμε και με πολύ ωραίο τρόπο το απέφυγε γιατί μου είχε πει η συνάδελφος αυτό. Δεν συνεργάστηκα με αυτόν τον άνθρωπο. Η συνάδελφος μάλιστα μου είχε πει ότι είχε βουίξει ο τόπος, ότι το είχε κάνει και σε άλλες».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;