Μαρία Αντωνά: Το σχόλιο που έκανε μόλις μπήκε στο πλατό του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» η Σοφιάνα Αβραμάκη
Κοινή τηλεοπτική εμφάνιση για τη Μαρία Αντωνά και τη Σοφιάνα Αβραμάκη - Τι είπε η Σοφιάνα για τη συμμετοχή της στο Survivor 5

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5, Σοφιάνα Αβραμάκη, βρέθηκε σήμερα Τρίτη (24/5) καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μάλιστα στο πλατό της εκπομπής βρισκόταν και η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη με τον οποίο υπήρχαν φήμες ότι είναι ζευγάρι εντός του παιχνιδιού η Σοφιάνα, αν και εκείνος ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του.

Παρ’ όλα αυτά η Σοφιάνα διέψευσε τις φήμες, ενώ έχει βγει για καφέ και με τη Μαρία Αντωνά. Μάλιστα, όταν η Μπέττυ Μαγγίρα καλωσόρισε τη Σοφιάννα Αβραμάκη στο πάνελ της η Μαρία Αντωνά σχολίασε τα εξής:

«Πάντως είσαι γυναίκα φωτιά, έχει φύγει από το παιχνίδι αλλά το σημάδι σου εκεί έχει μείνει, ακόμα σε συζητάνε».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κάνοντας αρκετές αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές της.

Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε σε δυο συγκάτοικους της στον Άγιο Δομίνικο που… μύριζαν αρκετά λέγοντας:

«Το κομμάτι της απλυσιάς είναι ζόρι, είναι ο πρώτος καιρός. Είναι μέχρι να φύγουν όλες οι τοξίνες; Μετά ή δεν μυρίζει ή σταματήσαμε εμείς και συνηθίσαμε. Υπάρχουν ένα – δύο άτομα που μυρίζουν πολύ. Ο ένας δεν είναι πλέον στο παιχνίδι, ο άλλος είναι ναι»

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;