Armie Hammer: Ντοκιμαντέρ για τα σκάνδαλα και τις κατηγορίες κατά του γνωστού ηθοποιού
Ένα ντοκιμαντέρ έρχεται να φέρει στο φως άγνωστες πτυχές της ζωής και της οικογένειας του Armie Hammer.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ έρχεται να παρουσιάσει τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται ο ηθοποιός Armie Hammer και να ρίξει «φως» σε πολλές άγνωστες πτυχές τόσο της ζωής του ίδιου του ηθοποιού, όσο και της οικογένειάς του.

Να σου θυμίσουμε ότι ο Armie Hammer κατηγορείται για σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης. Αυτά, μαζί με άλλες διαμάχες στην οικογενειακή του ιστορία, πρόκειται να παρουσιαστούν λεπτομερώς σε ένα νέο ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Discovery+ και του ID, το νέο ντοκιμαντέρ, που θα έχει τον τίτλο «House Of Hammer», υπόσχεται μια βαθιά κατάδυση σε πέντε γενιές της οικογένειας του ηθοποιού μέσα από :

«Ένα θησαυροφυλάκιο με αρχεία και συνεντεύξεις από επιζώντες και μέλη της οικογένειας»

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει, επίσης:

«Κραιπάλη. Απάτη. Κατάχρηση. Εθισμός. Διαφθορά. Κατά τη διάρκεια πέντε γενεών, οι άνδρες της οικογένειας Χάμερ έχουν περισσότερα μυστικά και σκάνδαλα από ό,τι μπορεί να περιέχει οποιαδήποτε κρύπτη»

Στο αφιέρωμα φαίνεται να παρουσιάζεται:

«Μια δυσλειτουργική δυναστεία, με τους αρσενικούς χαρακτήρες της να επιδεικνύουν όλες τις καταστροφικές συνέπειες των προνομιούχων που ξεφεύγουν.

Τα καταγγελλόμενα εγκλήματα του Armie Hammer είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου»

Armie Hammer: Οι ισχυρισμοί εναντίον του

Οι ισχυρισμοί εναντίον του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στις αρχές του 2021. Τότε, τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον έκαναν να εγκαταλείψει τα γυρίσματα της ταινίας «Shotgun Wedding», με συμπρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez.

Ακολούθησαν και άλλες κατηγορίες, ενώ πέρσι ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για βιασμό από μια γυναίκα, η οποία είπε ότι:

«Νόμιζε ότι ο Hammer επρόκειτο να τη σκοτώσει»

Σύμφωνα ένα δημοσίευμα του Vanity Fair, ο ηθοποιός φέρεται να έκανε εισαγωγή σε κέντρο αποτοξίνωσης τον Ιούνιο για να ζητήσει βοήθεια για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και για σεξουαλικά ζητήματα. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;