Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση
Ποιος παίκτης αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5;

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο Survivor 5, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρέθηκα για μια ακόμα φορά απέναντι από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό. Πριν από το συμβούλιο του νησιού είχε προηγηθεί το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα αυτή.

Η ομάδα που κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας ήταν η μπλε ομάδα. Έτσι, η κόκκινη ομάδα έπρεπε να δείξει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Οι παίκτες κλήθηκαν να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και να αναδείξουν τον πιο αδύναμο αγωνιστικά παίκτη.

Ακόμα και μετά την αποχώρηση από το Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας φρόντισε να δημιουργήσει προβλήματα στους συμπαίκτες του. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ απευθυνόμενος στην Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου στην καλύβα της ομάδας του, του είπε:

«Πως σου φαίνεται το γεγονός ότι ο Τάκης έχει πάρει μαζί του τις προμήθειες; Δεν μας τις άφησε τις προμήθειες! Τις πήρε και δεν άφησε τίποτα εδώ. Πήρε ωμό ρύζι, πήρε φακή και πήρε και πατάτες. Τα πήρε μόνος του» 

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor 5, η Θωμαϊδα δήλωσε:

«Ο Τάκης έφυγε και δεν άφησε πίσω του τις προμήθειες. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Εγώ σίγουρα θα τις είχα αφήσει στους συμπαίκτες μου ότι προηγούμενα και αν είχα με εκείνους. Το θεωρώ μικροπρέπεια γιατί ξέρει πόσο δύσκολα περνάμε εδώ και ότι οι προμήθειες είναι ελάχιστες. Ας μαγειρέψει στην Ελλάδα το ελάχιστο ρυζάκι που έχει πάρει μαζί του» 

 

Λίγο αργότερα, όμως, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας στο Survivor 5. Με έναν παίκτη να φαίνεται πως θα αναδειχθεί υποψήφιος προς αποχώρηση πριν από το συμβούλιο του νησιού. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;