Ελένη Φουρέιρα: Επιστρέφει με το νέο της άλμπουμ - Το ξεχωριστό εξώφυλλο
Η Ελένη Φουρέιρα «έριξε» το Instagram όταν αποκάλυψε το εξώφυλλο του νέου της πολυαναμενόμενου άλμπουμ.

H Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει με νέο άλμπουμ και δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Η pop star επιστρέφει με το νέο πολυαναμενόμενο άλμπουμ της και έδωσε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο της νέας της δουλειάς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα να ποζάρει ολόγυμνη με δύο μαύρα γάντια με ασημένια λουλούδια.

Η αγαπημένη και δημοφιλής τραγουδίστρια προκάλεσε χαμό στους φανς της μέσα από τα social media όταν δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία. Μαζί με τη φωτογραφία αποκαλύπτει και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ που θα είναι η 6η Ιουνίου, ενώ, μας αποκαλύπτει και τον τίτλο του άλμπουμ «Poli-ploki».

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο δύο μαύρα γάντια, τα οποία είναι περίτεχνα διακοσμημένα και καταλήγουν σε κάτι που μοιάζει με φίδι, ενώ, αρχίζουν από κάτι που θυμίζει λουλούδι. Στην πραγματικότητα, τα περίτεχνα στολίδια καταλήγουν στα αρχικά της το «φ» και το «ε».

Όπως γράφει στην ανάρτησή της:

«Αυτή είμαι εγώ που κυκλοφορεί νέο άλμπουμ στις 03/06. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σας παρουσιάζω το νέο μου άλμπουμ… Ανυπομονώ να το δείτε. Θα μπορείτε να προ-αποθηκεύσετε το άλμπουμ στις 28.05. Νομίζεις ότι με ξέρεις, αλλά δεν έχεις ιδέα. Μια νέα εποχή έρχεται»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;