Victoria Beckham: «Οι γυναίκες θέλουν καμπύλες και είναι φανταστικές»
Victoria Beckham: «Το να θέλεις να είσαι skinny, είναι πια μια παρωχημένη στάση» υποστήριξε στο Grazia που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η Victoria Beckham, μια γυναίκα που σχεδόν έκανε μόδα το skinny, δηλώνει πως πλέον είναι ξεπερασμένο.

«Το να θέλεις να είσαι skinny, είναι πια μια παρωχημένη στάση» υποστήριξε στο Grazia που κυκλοφόρησε χθες, Δευτέρα (18/5).

Η γνωστή σχεδιάστρια πρόσθεσε πως οι σύγχρονες γυναίκες «θέλουν να είναι υγιείς και με καμπύλες. Θέλουν να έχουν στήθος- και οπίσθια».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GRAZIA International (@grazia)

Η ίδια εξήγησε πως ο καιρός που πέρασε κατά τη διάρκεια της πανδημίας στη νότια Φλόριντα, της άνοιξε τα μάτια για το πώς θέλουν και είναι οι γυναίκες.

«Υπάρχουν πολλές πραγματικά καμπυλώδεις γυναίκες στο Μαϊάμι, και έτσι θέλουν να είναι. Περπατούν στην παραλία χωρίς πολλά ρούχα πάνω τους και μοιάζουν φανταστικές. Δείχνουν τα σώματά τους με τέτοια αυτοπεποίθηση. Βρήκα τόσο τη στάση τους όσο και το στιλ τους πραγματικά απελευθερωτικό» τόνισε η ίδια.

Το πρώην Spice Girl πρόσθεσε πως νιώθει καλά να εκθέτει την 11χρονη Χάρπερ σε γυναίκες που «πραγματικά χαίρονται τις καμπύλες τους και την εμφάνισή τους».

Ως προς τη δική της skinny σιλουέτα, παραδέχτηκε πως «δεν έχει σημασία τι νούμερο φοράς. Αρκεί να γνωρίζεις ποιος είσαι και να νιώθεις καλά μ’ αυτό. Βρήκα τη δική ισορροπία μεταξύ του να περνάω καλά και να πειθαρχώ σε μια πιο υγιεινή διατροφή και άσκηση».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GRAZIA International (@grazia)

«Πάντα φοβόμουν λιγάκι τα βάρη, αλλά αποδεικνύεται πως μ’ αρέσουν. Έχω πολύ περισσότερη μυϊκή μάζα τώρα» σημείωσε αναφερόμενη στη νέα της συνήθεια να κάνει βάρη.

 

Victoria Beckham Interview: ‘Every Woman Wants A Nice, Round, Curvy Bottom, Right?’ (Jess Cartner-Morley / Grazia)https://t.co/af0OCcu6vphttps://t.co/XKUY1gbyZD

— WeSmirch (@WeSmirch) May 16, 2022

Διαβάστε ακόμη:

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;