Το μοντέλο που μήνυσε ο οδηγός ταξί για το βίντεο στο TikTok δηλώνει: «Τρόμαξα, ήρθε κατά πάνω μου»
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «To Πρωινό», η Στέλλα Σαμνιώτη εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «To Πρωινό», η Στέλλα Σαμνιώτη εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι σοκαρισμένη από εχθές. Ξεκίνησε αυτή η ιστορία, μετά από έναν μήνα. Η διαδρομή με τον ταξιτζή ήταν μια πολύ μικρή απόσταση. Όπου κι αν μ’ άφηνε, τα χρήματα που θα έπαιρνε, ήταν ίδια. Αντί να με αφήσει λοιπόν, εκεί που είχα βάλει το GPPS, του είπα να κάνει αριστερά στο τάδε στενό και να με αφήσει εκεί», είπε αρχικά το μοντέλο.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο ταξιτζής ήταν ήδη εκνευρισμένος από την αρχή της διαδρομής.

«Σταματάει το αμάξι εκεί που του είπα και τον ρώτησα αν μπορεί να με περιμένει να με γυρίσει σπίτι μου. Μόλις το είπα αυτό, άρχισε να φωνάζει, έβγαλε τη μάσκα του και μιλούσε άσχημα. Έλεγε “ποια είσαι εσύ που θα μου πεις που να σε αφήσω”. Κι επειδή φώναζε, άνοιξα την πόρτα και είπα με όμορφο τρόπο ότι θα καλέσω την αστυνομία», εξήγησε η Στέλλα Σαμνιώτη.

«Τρόμαξα, ήρθε κατά πάνω μου και ταυτόχρονα, βγήκα από το αμάξι και πήδηξα ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα. Εκείνη τη στιγμή, ήταν που τράβηξα το βίντεο. Μόλις έγινε το περιστατικό, εγώ πήρα τηλέφωνο το 100. Η κλήση δηλαδή, έχει καταγραφει», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο οδηγός ταξί κινήθηκε νομικά εναντίον της.

«Μου ήρθε εξώδικο, πριν από μία εβδομάδα και έλεγε πως πρέπει εντός 3 ημερών να διαγράψω το βίντεο. Οκ, να το σβήσω, αλλά το να ζητήσω εγώ δημόσια συγγνώμη; Για ποιο πράγμα; Για το ότι μου επιτέθηκε; Φοβάμαι πάρα πολύ κι εγώ κι η οικογένειά μου ότι αυτός ο άνθρωπος ξέρει τη διεύθυνση του σπιτιού μου», είπε κλείνοντας.

Και για όσους δεν θυμάστε ποια είναι η Στέλλα Σαμνιώτη, παρακάτω είναι η audition της στο GNTM:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;