Δέκα ταινίες που θα φέρουν το καλοκαίρι στο σπίτι σου
Μετράμε αντίστροφα για το φετινό καλοκαίρι και αυτές οι ταινίες θα σε βάλουν σε summer mood!

Βρισκόμαστε στα μέσα Μαΐου και το καλοκαίρι 2022 βρίσκεται προ των πυλών με τα μέτρα για τον κορωνοϊό μάλιστα να είναι σχεδόν άφαντα φέτος. Έτσι σιγά σιγά έχουν αρχίσει να ανοίγουν και μερικά θερινά σινεμάτα οποία είναι έτοιμα να υποδεχτούν το κοινό. Βέβαια ακόμη και αν θέλετε να πάτε σε κάποιο θερινό, ίσως ο καιρός δεν σας το επιτρέπει αφού δεν είναι «φουλ» καλοκαρινός ακόμη.

Παρ’ όλα αυτά ποιος είπε πως το καλοκαίρι δεν μπορεί να έρθει σε εσάς, τουλάχιστον μέσω μιας ταινίας; Παρακάτω λοιπόν ακολουθούν δέκα ταινίες που σίγουρα θα δώσουν καλοκαιρινό «άρωμα» στο σπίτι σας!

1. Φτηνά Τσιγάρα

Υπόθεση:  Ο Νίκος είναι ένας τριαντάχρονος άνεργος που ζει μόνος δίχως φιλενάδα, από πεποίθηση. Τον περιβάλουν διάφοροι τύποι ανθρώπων: ο ιδιοκτήτης του καφενείου όπου συχνάζει, ο Τέλης – μόνιμος θαμώνας και πολυλογάς που θεωρητικολογεί υπέρ του αχαλίνωτου σεξ – ο φίλος του, ένας κυνικός που παροτρύνει τον Τέλη στο κυνήγι της γυναίκας. Ο Μανώλης είναι τυχοδιώκτης, πρόθυμος να εμπλακεί στις πιο απρόσμενες καταστάσεις. Τελικά, ο Νίκος γνωρίζει σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο τη Σοφία, μια όμορφη νεαρή κοπέλα γεμάτη αυτοπεποίθηση, από το χώρο της μόδας. Περιπλανιούνται μια νύχτα μαζί στην πόλη και χωρίζουν. Θα την αναζητήσει εκ νέου, καθώς πλέον ο περίγυρος του δεν τον εμπνέει.

2. Little Miss Sunshine

Υπόθεση: Σύσσωμη η εκκεντρική οικογένεια Χούβερ ξεκινάει για την Καλιφόρνια όπου η εξάχρονη κόρη τους πρόκειται να συμμετάσχει στα παιδικά καλλιστεία: ο νεαρός γιος έχει πάρει όρκο σιωπής, ο γκέι θείος αποπειράται να αυτοκτονήσει, ο παππούς παίρνει κοκαΐνη και ο πατέρας, ένας γκουρού σεμιναρίων αυτοβελτίωσης, κινδυνεύει να χρεωκοπήσει.

3. Grease

Υπόθεση:  Ο Ντάνι, ένας από τους πιο δημοφιλείς μαθητές του λυκείου Ράιντελ Χάι στη δεκαετία του ’50, δεν θέλει να ομολογήσει ότι είχε καλοκαιρινό ερωτικό ειδύλλιο με μια νεοφερμένη συμμαθήτριά του.

4. High School Musical 2

Υπόθεση:  Η Σαρπέι προσπαθεί να κρατήσει τον Τρόι μακριά από τη Γκαμπριέλα και τους φίλους του. Ο σκοπός της; Να τον πείσει να κάνουν μαζί ένα ντουέτο για το τάλεντ σόου του σικ καλοκαιρινού κλαμπ της περιοχής. Όμως, όλη η παρέα έχει καταφέρει να βρει δουλειά στο διάσημο κλαμπ –χάρη στον Τρόι – και η δουλειά της σατανικής Σαρπέι δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο φαντάζεται.

5. Dirty Dancing

Υπόθεση:  Η νεαρή Φράνσις Χάουζμαν ξεκινά τις θερινές διακοπές με την αδελφή της και τους συντηρητικούς γονείς της στη κατασκήνωση που πηγαίνουν κάθε χρόνο. Ένα ακόμα βαρετό καλοκαίρι προβλέπεται για τη Φράνσις μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον Τζόνι, τον δάσκαλο χορού της κατασκήνωσης. Αρκετά μεγαλύτερός της και περιζήτητος από τις γυναίκες θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της και θα αναστατώσει τη μυαλό της. Όταν ένα πρόβλημα υγείας αναγκάσει την παρτενέρ του να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό χορού που έχει διοργανωθεί, η Φράνσις θα καταφέρει να πάρει τη θέση της. Τα μαθήματα χορού που έκανε κρυφά από όλους δεν θα ανατρέψουν μόνο τις προβλέψεις των παρισταμένων εκείνη τη νύχτα, αλλά και την ίδια της τη ζωή…

6. In The Heights

Υπόθεση:  Η υπόθεση εστιάζει στον ιδιοκτήτη ενός παλιού, ισπανικού μπακάλικου ο οποίος αφότου κληρονομεί την περιουσία της γιαγιάς του, κατακλύζεται από ανάμεικτα συναισθήματα καθώς πρέπει να κλείσει το κατάστημά του και να αποσυρθεί στη Δομινικανή Δημοκρατία. Λατρεύει την μουσική και τον χορό, και στη ζωή του μπαίνει και μία κοπέλα που αγαπάει και εκείνη εξίσου τα ίδια πράγματα.


7. Call Me By Your Name

Υπόθεση: Στη Βόρεια Ιταλία του 1983 ο 17χρονος Έλιο περνάει ανέμελος τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αν και περιτριγυρισμένος από όμορφα κορίτσια, με τα οποία φλερτάρει, αρχίζει να ερωτεύεται τον Αμερικανό ακαδημαϊκό Όλιβερ, ο οποίος φιλοξενείται στο οικογενειακό αρχοντικό του.

8. Σε μια εβδομάδα

Υπόθεση:  Ο προβληματικός έφηβος Γουίλ Χόκινς (Κέβιν Κουίν) έχει προβλήματα με τον νόμο που τον φέρνουν αντιμέτωπο με ένα σημαντικό δίλημμα: το αναμορφωτήριο ή μια χριστιανική καλοκαιρινή κατασκήνωση. Αν και αρχικά αισθάνεται έξω από τα νερά του, ο Γουίλ ανοίγει την καρδιά του, ανακαλύπτει τον έρωτα με ένα κορίτσι της κατασκήνωσης (Μπέιλι Μάντισον) και την αίσθηση ότι βρήκε το σπίτι του, στο τελευταίο μέρος που θα περίμενε ποτέ ότι θα το βρει.

9. 50 first dates

Υπόθεση: Στην ονειρεμένη Χαβάη, ο κτηνίατρος Χένρι Ροθ ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Λούσι, μετά από μια αξέχαστη συνάντηση. Αξέχαστη όμως είναι μόνο για εκείνον, καθώς η Λούσι που πάσχει από απώλεια μνήμης δεν θα τον θυμάται καν. Αναγκαστικά ο Χένρι θα πρέπει να της ξανασυστήνεται κάθε μέρα για να κερδίσει τον έρωτά της…

10. Monte Carlo

Υπόθεση:  Μια νεαρή γυναίκα, η νευρική θετή αδελφή της και η καλύτερή της φίλη χρησιμοποιούν τις οικονομίες τους για ένα παλιό τους όνειρο: Διακοπές στο Παρίσι. Τίποτα όμως δεν πάει καλά και αποφασίζουν να νοικιάσουν δωμάτιο σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, μήπως και αλλάξει η τύχη τους. Μια από αυτές περνιέται για πλούσια Βρετανίδα κληρονόμος και έτσι, χωρίς να το καταλάβουν βρίσκονται σε περιπέτειες με φόντο το Μόντε Κάρλο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;