Ο Μικρούτσικος έβαλε άριστα στον Καπουτζίδη: «Αυτό θέλουμε σαν παρουσίαση» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μικρούτσικος για Καπουτζίδη: «Έχουμε μια προσωπικότητα που, ενώ μπαίνει στο κανάλι της ΕΡΤ, μπορεί και λάμπει με το εύστοχο χιούμορ του, το τραγουδιστικό του και όλα του. Συν το κοινωνικό του σχόλιο».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε ομοφοβικό σχόλιο τηλεθεατή στην  Eurovision 2022, στον τηλεοπτικό “αέρα” του τελικού του διαγωνισμού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έβαλε άριστα στο ζευγάρι της παρουσίασης, αποτελούνταν από τον Γιώργο Καπουτζίδη και Μαρία Καζάκου. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έχουμε μια προσωπικότητα που, ενώ μπαίνει στο κανάλι της ΕΡΤ, μπορεί και λάμπει με το εύστοχο χιούμορ του, το τραγουδιστικό του και όλα του. Συν το κοινωνικό του σχόλιο. Λέει την άποψη του. Δηλαδή αυτά τα παιδιά που λέει στο συγκρότημα “έχουν πάει μια πενταήμερη με το σχολείο και μια πενταήμερη εδώ”, δεν βλέπεις ένα κομμάτι χωρίς εκτόπισμα.

Αυτό θέλουμε σαν παρουσίαση. Δεν θέλουμε ράγες τρένου και ένα ηχογραφημένο κείμενο. Λοιπόν, το ζευγάρι παίρνει άριστα 10 σε όλα τα επίπεδα. Και σαν στάση και σαν παρουσίαση.

Εγώ από την Eurovision χάρηκα τον Γιώργο και την Μαρία. Αυτούς χάρηκα παραπάνω από όλα».

Δες επίσης:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;