Κourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο
H Kourtney Kardashian και ο Travis Barker είχαν ανταλλάξει αρχικά όρκους αιώνιας αγάπης, στις 4 Απριλίου σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας.

Η μεγαλύτερη αδελφή της Kim, Kourtney Kardashian και ο ντράμερ των «Blink 182», Travis Barker, αντάλλαξαν τους όρκους τους παρουσία στενών φίλων και της οικογένειάς τους σε μια χαμηλών τόνων τελετή σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια, το απόγευμα της Κυριακής (15/5).

Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι έφυγαν με ένα vintage μαύρο κάμπριο που είχε πάνω τη χαρακτηριστική πινακίδα «Just Married».

Υπενθυμίζεται ότι η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker είχαν ανταλλάξει αρχικά όρκους αιώνιας αγάπης στις 4 Απριλίου σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας. Οι δυο τους κράτησαν τη στιγμή αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ιδιοκτήτης του χώρου ήταν εκείνος που εκτέλεσε χρέη μάρτυρα στη «μυστική τελετή».

Το ζευγάρι ήταν πολύ καλοί φίλοι για αρκετά χρόνια πριν όλο αυτό που είχα εξελιχθεί σε σχέση τους γίνει ρομαντική. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήρθαν πιο κοντά και ο Travis της έκανε την πρόταση με την Kourtney να μην μπορέσει να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;