Balenciaga: O οίκος λανσάρει φθαρμένα sneakers και νιώθουμε μία δικαίωση
Ο ανατρεπτικός οίκος Balenciaga λάνσαρε sneakers που μοιάζουν με τα All Star που έχεις από τα εφηβικά σου χρόνια, αλλά αρνείσαι να πετάξεις!

Βρώμικα και σκισμένα αλλά όχι από τη φθορά του χρόνου. Από το εργοστάσιο! Ο ανατρεπτικός οίκος Balenciaga λάνσαρε sneakers που μοιάζουν με τα All Star που έχεις από τα εφηβικά σου χρόνια, αλλά αρνείσαι να πετάξεις, με τη διαφορά ότι η τιμή των συγκεκριμένων αγγίζει τα 1.450 δολάρια.

Τα νέα παπούτσια που σχεδίασε ο Demna Gvasalia, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας, δεν είναι αυτά της κεντρικής φωτογραφίας, καθώς τα εν λόγω είναι μόνο μια υπερβολικά φθαρμένη εκδοχή, μέρος της ανατρεπτικής καμπάνιας του Οίκου. Σύμφωνα με μια ανακοίνωση, οι φωτογραφίες των σκισμένων και βρόμικων παπουτσιών απλώς υποδηλώνουν ότι τα νέα πάνινα παπούτσια Paris «προορίζονται να φοριούνται για μια ζωή». Υπάρχουν, ωστόσο, 100 «έξτρα κατεστραμμένα» αθλητικά παπούτσια διαθέσιμα προς πώληση σε μαύρο ή άσπρο, και δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση όσο αυτά της καμπάνιας.

Μετά τα «ugly» trainers, τα Triple S και την τσάντα IKEA, ο οίκος Balenciaga λάνσαρε αυτό το νέο στυλ αθλητικών, το οποίο μάλιστα θα διατεθεί σε limited edition, στο site του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diet Prada ™ (@diet_prada)

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;