Μύκονος: Τουρίστρια πλήρωσε 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα
Το φιλοδώρημα μάλιστα ήταν προκαθορισμένο στα... 78 ευρώ.

«Χρυσάφι» στοίχισαν σε μία Αμερικανίδα τουρίστρια που επισκέφθηκε τη Μύκονο, δύο κοκτέιλ και μία μερίδα καβουροπόδαρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η γυναίκα, πήγε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού μαζί με την κόρη της, όπου και πλήρωσαν συνολικά 520 ευρώ για τα κοκτέιλ και τα καβουροπόδαρα, ενώ το φιλοδώρημα ήταν προκαθορισμένο στα 78 ευρώ, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία παρακάτω.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όταν η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε για το ποσό του λογαριασμού, τρεις άνδρες του μαγαζιού φαίνεται να την «ανάγκασαν» να καταβάλλει το ποσό.

Το φιλοδώρημα ήταν προκαθορισμένο στα 78 ευρώ.

«Μου είπαν ότι οφείλω 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροποδαρα και μετά είδα στην απόδειξη ότι είχαν χρεώσει 520 ευρώ και τα υπόλοιπα τα χρέωσαν ως φιλοδώρημα, χωρίς να μου το πουν».

Η τουριστική πράκτορας στην οποία η Αμερικανίδα έκανε την καταγγελία, αναφέρει στο protothema.gr τα εξής: «Μου είπε ότι χθες μετά το περιστατικό, κατά την διάρκεια ξενάγησης στα αξιοθεατα του νησιού, έπεσε πάνω σε συμπατριώτη της, τον οποίο είχαν χρεώσει 1.000 ευρώ στο ίδιο εστιατόριο και ήταν έξαλλος».

Όπως είπε η πράκτορας: «Ενώ ξέραμε ότι ο λογαριασμός δεν θα υπερέβαινε τα 200 ευρώ, ξαφνικά μας ζητάνε να πληρώσουμε 600 ευρώ! Μάλιστα έβαλαν τρεις άντρες μπροστά μας όταν αρνήθηκα να πληρώσω γιατί αυτά που μας ζητούσαν ήταν εξωφρενικά. Το μοναδικό επιπλέον έξοδο ήταν ότι είχαμε καθίσει τρεις ώρες σε δυο ξαπλώστρες του καταστήματος. Φεύγοντας οι ντόπιοι μου είπαν ότι πελάτες ειδοποιούν συνεχώς την αστυνομία για παρόμοια περιστατικά που αφορούν το συγκεκριμένο μαγαζί, όμως ποτέ δεν γίνεται τίποτα», συνέχισε η Αμερικανίδα μιλώντας στην τουριστική πράκτορα.

Η Αμερικανίδα πρόκειται να καταθέσει μήνυση στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου κατά των υπευθύνων του εστιατορίου καθώς υποστηρίζει ότι δέχτηκε απειλές από εργαζόμενους του κέντρου εστίασης, όπως «ξέρουμε πού μένεις», όταν αρνήθηκε να πληρώσει τα 600 ευρώ για τα δυο κοκτέιλ και τη μια μερίδα καβουροπόδαρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;