Ελπίδα για Eurovision: «Όταν ήμουν στον διαγωνισμό έκλαιγα συνέχεια»
Η Ελπίδα σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα παραχώρησε χθες Τετάρτη (11/5) μία συνέντευξη εφ’ όλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της, την απώλεια του συζύγου της, την εμπειρία της στη Eurovision και τα παιδιά της.

«Όταν βλέπω φωτογραφίες από το παρελθόν σκέφτομαι ότι ήμουν πολύ χαζή που δεν έβλεπα τι άξιζα, θα το είχα χαρεί πιο νωρίς. Έλεγα “τι βρίσκει ο κόσμος και υπάρχει τέτοιος θαυμασμός;”. Δεν μου άρεσε καθόλου η δουλειά το βράδυ, μόνο η επαφή με τον κόσμο. Η βραδινή δουλειά δεν μου πήγαινε, ήμουν πρωινός τύπος. Δεν ένιωσα τίποτα που να με ενοχλεί και να πω δεν θέλω να πάω στη δουλειά, απλά νύσταζα», είπε αρχικά η τραγουδίστρια αναπολώντας τα παλιά.


Η Ελπίδα στη συνέχεια μίλησε για τα παιδιά της και τον τρόπο με τον οποίο της άλλαξαν τη ζωή λέγοντας:

«Τα παιδιά μού άλλαξαν τη ζωή. Σταμάτησα να δουλεύω βράδυ όταν τα απέκτησα. Έκανα τη δισκογραφία μου, την τηλεόρασή μου, ότι χρειαζόταν. Είχα ανθρώπους να με βοηθήσουν, όμως ήθελα να μη χάσω στιγμή από τα παιδιά μου».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον θάνατο του συζύγου της που της στοίχισε ψυχολογικά φτάνοντας σε σημείο να αλλάξει σπίτι, προκειμένου να συνέλθει ψυχολογικά και να το αντιμετωπίσει.

«Τον άκουγα να περπατάει, έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Όταν έρχονται οι στιγμές, μου έρχεται η εικόνα αυτή που έζησα στο σπίτι… Πράγματι, από τότε που άλλαξα περιβάλλον είμαι πολύ καλύτερα. Συνήλθα ψυχολογικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Ελπίδα που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 1979 με το επικό τραγου που έλεγε «Σωκράτη εσύ σούπερσταρ» μίλησε για την εμπειρία της στο μουσικό διαγωνισμό, καθώς η Eurovision 2022 είναι αυτή την εβδομάδα σε εξέλιξη.

«Όταν ήμουν στην Eurovision έκλαιγα συνέχεια. Όταν ήρθα στην Ελλάδα είδα την αποδοχή», είπε χαρακτηριστικά η Ελπίδα για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;