Johnny Depp: Τι συμβαίνει ανάμεσα στον ηθοποιό και τη δικηγόρο του;
Ξένα sites και περιοδικά, υποστηρίζουν ότι ο Johnny Depp διατηρεί ερωτική σχέση με μία από τους δικηγόρους που τον υπερασπίζονται.

Η πολύκροτη δίκη μεταξύ Johnny Depp και Amber Heard έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, προκαλώντας έκπληξη σε κάθε αποκάλυψη που γίνεται κατά τη διάρκειά της.

Τα ξένα μέσα κατακλύζονται καθημερινά με κάθε λεπτομέρεια που συμβαίνει εντός της δικαστικής αίθουσας και μία τελευταία φήμη που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του Fairfax County Courthouse της Βιρτζίνια, έρχεται να ταράξει τα νερά.

Πιο συγκεκριμένα, ξένα σάιτ και περιοδικά, υποστηρίζουν ότι ο Johnny Depp διατηρεί ερωτική σχέση με μία από τους δικηγόρους που τον υπερασπίζονται, πληροφορία που ωστόσο το TMZ ανέφερε ότι δεν ισχύει, προσθέτοντας πως πρόκειται απλώς για μια στενή και φιλική σχέση.

Η συναισθηματική ζωή του σταρ πάντα απασχολούσε τον Τύπο και δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσα στον 58χρονο ηθοποιό και τη γοητευτική δικηγόρο του, Καμίλ Βάσκεζ. Η Βάσκεζ ανήκει στη νομική ομάδα που υπερασπίζεται τον Ντεπ στην υπόθεση εναντίον της πρώην συζύγου του και ειδικεύεται σε δικαστικές διαφορές και παραβιάσεις συμβολαίων.

Κάποιοι ωστόσο εντόπισαν μία οικειότητα μεταξύ της δικηγόρου και του Johnny Depp, με κάποιες χειρονομίες από την πλευρά τους, που υποδηλώνουν μια πιο προσωπική σχέση.

Η γλώσσα του σώματος ίσως να προδίδει πολλά και οι θαυμαστές του ηθοποιού έχουν ενθουσιαστεί σε περίπτωση που ισχύει. Το TMZ αναφέρει ότι οι χρήστες του TikTok όσο και του Twitter, έχουν ξετρελαθεί: «Σε εκείνο το σημείο, οι πηγές μας λένε πως όλοι στη νομική ομάδα είναι «κουμπωμένοι», όμως όλοι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον πελάτη τους. Η σχέση ειναι τόσο επαγγελματική όσο και φιλική. Όσο για όλα τα χαμόγελα και τα γέλια που έχουν παρατηρήσει ορισμένοι μεταξύ του Τζόνι και της Καμίλ, μας λένε ότι τον βρίσκει αστείo και δεν μπορούσε παρά να γελάσει με κάποια από τα αστεία του και το χιούμορ του».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1