Eurovision 2022: Σε ποια θέση δίνουν τα προγνωστικά την Ελλάδα μετά τον Α' ημιτελικό;
Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στον Α' ημιτελικό της Eurovision 2022, φαίνεται πώς η Ελλάδα έχει «κλειδώσει» μία θέση στο top 10 του τελικού.

Ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2022 είναι γεγονός και, καθώς περιμένουμε να δούμε τις υπόλοιπες συμμετοχές στον Β’ Ημιτελικό της Πέμπτης, 12 Μαΐου, αλλά και να μάθουμε ποιες χώρες θα συναντήσουν τις Big 5 στον μεγάλο τελικό. Η Αμάντα Γεωργιάδη ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olympico και κέρδισε τις εντυπώσεις. Μετά τον Α’ ημιτελικό, τα προγνωστικά δείχνουν την ελληνική συμμετοχή υψηλά στην κατάταξη του τελικού.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, σε μία εμφάνιση που επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός και με ένα φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, άφησε το δικό της στίγμα στη Eurovision 2022 και κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Μάλιστα, η κλήρωση της στο Β’ μισό του τελικού, γεννάει ακόμα περισσότερες ελπίδες για μία υψηλή θέση στην τελική κατάταξη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Τι δείχνουν τα προγνωστικά;

Μετά τις εμφανίσεις των χωρών στον Α’ ημιτελικό, τα προγνωστικά έχουν αλλάξει λίγο με κάποιες συμμετοχές να ανεβαίνουν, ενώ, άλλες να πέφτουν σε θέσεις. Η συμμετοχή της Ελλάδας φαίνεται να είναι από τις κερδισμένες, καθώς ανέβηκε μία θέση στα προγνωστικά και τη βλέπουμε, πλέον, στην 6η θέση της τελικής κατάταξης για τη Eurovision 2022.

Ο Β’΄Ημιτελικός, όπου θα συμμετάσχει η Κύπρος με την Ανδρομάχη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου, ενώ, ο μεγάλος τελικός θα γίνει το Σάββατο 14 Μαΐου.

Για να δούμε πόσο ψηλά θα φτάσει η Αμάντα, τι θέση θα πάρει η Κύπρος και ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision 2022;

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1