Πέιν: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του – Συνελήφθη ο δράστης
Πέιν: Ανατριχιαστικές στιγμές.

Συνταρακτικό βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του Έιντριαν Πέιν ήρθε στο φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Στο βίντεο, μάλιστα, ακούγεται η μητέρα του μπασκεμπολίστα να φωνάζει απελπισμένη, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο FOX35. «Ω, Θεέ μου, τον σκότωσες, τον σκότωσες» φώναζε αρχικά προς τον 29χρονο δράστη και μετά φαίνεται να κάλεσε ασθενοφόρο λέγωντας: «Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Σκότωσε τον γιο μου. Ο γιος μου είναι νεκρός, μόλις πέθανε. Δεν γνωρίζω τη διεύθυνση».

Δολοφονία Πέιν: Συνελήφθη ο δράστης

Η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα έδωσε επίσημα πλέον το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) τα στοιχεία για τη δολοφονία του 31χρονου αθλητή σε προάστιο του Ορλάντο, επισημαίνοντας πως έχει συλληφθεί ο δράστης.

Πριν από λίγες μέρες ο Αμερικανός είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο – Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας του Όραντζ Κάουντι:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί. Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;