Eurovision 2022: Βρήκαμε τι μας θυμίζουν οι εκπρόσωποι της Φινλανδίας
Μεγάλη έκπληξη η φετινή συμμετοχή της Φινλανδίας στη Eurovision 2022 καθώς την χώρα εκπροσωπεί μια μπάντα που μας πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω.

Μεγάλη έκπληξη η φετινή συμμετοχή της Φινλανδίας στη Eurovision 2022 καθώς την χώρα εκπροσωπεί μια μπάντα που μας πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στο 2003 όταν κυκλοφόρησαν το κομμάτι “In The Shadows“. Ο λόγος φυσικά για τους The Rasmus.

Η μπάντα από τη Φινλανδία σχηματίστηκε το 1994 στο Ελσίνκι και φέτος θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision με το κομμάτι “Jezebel

Τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός και όλα τα τραγούδια ήταν πολύ καλά. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά τους τελευταίους 6 μήνες. Είμαστε συγκινημένοι και μας τιμά ιδιαίτερα. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά προκειμένου να εκπροσωπήσουμε τη Φινλανδία στο Τορίνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο“, ανέφερε ο τραγουδιστής Lauri Ylönen.

Τα στατιστικά της μπάντας στη Eurovision 2022 δείχνουν προς το παρόν το συγκρότημα στη 14η θέση με τα δεδομένα να μεταβάλλονται συνεχώς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;