Ειρήνη Στεριανού: «Σε οντισιόν σκηνοθέτης προσπάθησε να με αποπλανήσει»
Όσα αποκάλυψε η Ειρήνη Στεριανού στο «Mega Καλημέρα».

Η Ειρήνη Στεριανού το μοντέλο και ηθοποιός που αρχικά γνωρίσαμε από το Next Top Model παραχώρησε σήμερα Τρίτη (10/5) στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως σκηνοθέτης προσπάθησε να την αποπλανήσει κατά τη διάρκεια οντισιόν, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στο GNTM.

To μοντέλο αποκάλυψε στο «Mega Καλημέρα» πως έχει χάσει δουλειές λόγω της εμφάνισής της, αλλά και εξαιτίας σκηνοθετών που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την εικόνα της.

«Σε οντισιόν για ταινία μου ζήτησε ο σκηνοθέτης να κάνουμε τον ρόλο και προσπάθησε να με αποπλανήσει», είπε αρχικά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και συνέχισε: «Ενώ είχα κλείσει τη δουλειά, είχα πάει να μάθω περισσότερα για τον ρόλο και δεν ήταν καν αυτό που έγραφε το σενάριο. Έφυγα».

Επιπλέον, η Ειρήνη Στεριανού μίλησε για το GNTM μέσω του οποίου τη γνωρίσαμε.

«Όλοι οι κριτές του GNTM ήταν μόνο στα γυρίσματα. Δεν νοιάστηκαν. Πιστεύω το έβλεπαν σαν δουλειά τους, δεν ήρθε κάποιος να με συμβουλεύσει. Στο GNTM εκτός από την Βίκυ Καγιά τους άλλους δεν τους ξέραμε τότε. Έγιναν γνωστοί μέσα από αυτό. Δεν είναι τόσο για τους παίκτες το ριάλιτι. Είναι για τους κριτές», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του GNTM.

Το μοντέλο δήλωσε πως εδώ και ένα χρόνο πηγαίνει σε ψυχολόγο, από τότε που πρώην σύντροφός της δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες τους και αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να το πει αρχικά στους γονείς της.

«Δεν το είχα πει στους γονείς μου. Το είπα τώρα που το δημοσιοποίησα κάπως… Δεν ήθελα να τους στενοχωρήσω. Ζούνε σε ένα χωριό, που όπως και να το κάνεις, είναι χωριό, είναι κλειστή κοινωνία. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν και να τα επεξεργαστούν όπως οι νέες γενιές. Φοβήθηκα, όμως μίλησα και με κατάλαβαν», κατέληξε η ίδια μιλώντας με ειλικρίνεια για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;