Athens Street Food Festival: Φέτος, αντί για κινητό θα έχουμε στο χέρι μία παγωμένη μπύρα ΑΛΦΑ!
H μπύρα ΑΛΦΑ θα βρίσκεται και φέτος στο Athens Street Food Festival με πολλές εκπλήξεις για να αφήσουμε τα κινητά στην άκρη και να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας!

Μάιος 2022. Ξυπνάς νωρίς και ετοιμάζεσαι για τη δουλειά. Γύρω η φύση έχει ανθίσει. Εσύ βέβαια δεν το παρατήρησες, όπως και όσοι βρίσκονται στο λεωφορείο εκείνη την ώρα επειδή κάνουν ασταμάτητο scroll στο κινητό. Όπως και κάθε πρωί. Προσπερνώντας selfies, βίντεο και ειδήσεις, ξαφνικά μπροστά σου εμφανίζεται μία εκδήλωση με μία εντυπωσιακή αφίσα. Athens Street Food Festival γράφει η λεζάντα και στο μυαλό σου έρχονται χιλιάδες αναμνήσεις από όλα αυτά τα χρόνια που πηγαίνεις ανελλιπώς. Έχει γίνει συνήθεια πλέον, από τις πιο ωραίες και κυρίως από τις πιο γευστικές!

Μπαίνεις στο Instagram και ξανακοιτάς παλιές φωτογραφίες που τράβηξες με τους φίλους σου στο Athens Street Food Festival του 2019. Παρέα με ένα burger, μία παγωμένη μπύρα και με ένα πλατύ χαμόγελο, όλα μοιάζουν καλύτερα. Έπειτα μπαίνεις στο messenger και κοινοποιείς στην κοινή συνομιλία που έχεις με την παρέα, την εκδήλωση. «Θα πάμε; Έχουμε χαθεί βρε παιδιά και είναι ευκαιρία να κάνουμε ένα reunion». Εκείνοι αποκρίνονται θετικά. «Αλήθεια έχουμε χαθεί», σκέφτεσαι. Μία η καραντίνα, μία η καθημερινότητα, έχουμε τόσο απομακρυνθεί κι ας μιλάμε όλη μέρα στο chat.

Βράδυ στο σπίτι μετά από μία κουραστική μέρα. Λίγο πριν κοιμηθείς βλέπεις βίντεο στο Youtube, όπως πάντα. Σε ανύποπτο εμφανίζεται μπροστά σου μία διαφήμιση από την μπύρα ΑΛΦΑ. Πατάς για να ανοίξει και ξεκινάς να παρακολουθείς. Είναι καλοκαίρι. Κάπου σε ένα μπαρ της πόλης με φώτα που θυμίζουν retro εποχές. Εκεί, ένα ζευγάρι κάθεται σε ένα τραπέζι και ξεκινάει να κάνει scroll στα social media.

Ξαφνικά όλος ο διαδικτυακός κόσμος ξεχύνεται στον χώρο. Influencers, μάγειρες, ποδηλάτες και κάθε λογής περσόνα μπαίνει ανάμεσά τους και τους απομακρύνει. Τόσο κοντά κι όμως τόσο μακριά ο ένας ψάχνει τον άλλον!

Από πίσω, ο Φοίβος Δεληβοριάς με τον «Καθρέφτη» ακούγεται να τραγουδάει «μα εγώ θα κάνω τον καθρέφτη μου κομμάτια» και οι παγωμένες μπύρες ΑΛΦΑ φτάνουν στο τραπέζι. Τα κινητά κλείνουν και η βραδιά γεμίζει χρώματα, αρώματα, γεύση και πραγματική ανθρώπινη επαφή!

Έχουν περάσει τόσες ημέρες κι ακόμη αυτή η διαφήμιση να βγει από το μυαλό σου. Άραγε γιατί καταλήξαμε όλοι πίσω από μία οθόνη που έκρυψε στη σκιά της τόσα χαμόγελα και αληθινές στιγμές; Κι εκείνη τη ώρα που απορείς, έρχεται ειδοποίηση στο Facebook: Εκδήλωση σήμερα – Athens Street Food Festival. Αυτή είναι η ευκαιρία σου λοιπόν! Εκεί κάπου ανάμεσα σε όλες αυτές τις γεύσεις, τους πολύχρωμους πάγκους και έχοντας στο χέρι μία παγωμένη ΑΛΦΑ θα τους γνωρίσεις όλους από την αρχή! Χωρίς κινητά, selfies και reactions. Και ποιος ξέρει… ίσως να πρόκειται και για μία από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής σου.

Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε πραγματικά μαζί!

Ο Μάιος στην Αθήνα σημαίνει ήλιος, σημαίνει οι πρώτες μπύρες μαζί με τους ανθρώπους μας στις πλατείες. Αλλά, τα τελευταία χρόνια σημαίνει και κάτι άλλο. Athens Street Food Festival και μπύρα ΑΛΦΑ. Γιατί η αγαπημένη μας μπύρα θα είναι και φέτος μεγάλος χορηγός του φεστιβάλ με φαγητά του δρόμου, που επιστρέφει για κάθε ΠΣΚ του Μαΐου.

Η μπύρα ΑΛΦΑ θα είναι πάλι εκεί, αλλά με πιο γεμάτη παρουσία. Με το δικό της ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με εκπλήξεις και πολλές ΑΛΦΑ κερασμένες, που θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε για λίγο τα κινητά και να μοιραστούμε όλες τις ΑΛΦΑ πραγματικά μαζί με τους αγαπημένους μας. Άλλωστε, αυτές είναι οι στιγμές που αξίζουν. Αυτές που είμαστε μαζί και είμαστε εκεί για να μοιραζόμαστε κοινές εμπειρίες.

Βρες εδώ περισσότερες πληροφορίες για το Athens Street Food Festival 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
  
 0 
 1