Eurovision 2022: Η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη Σερβία πλένει τα χέρια της στη σκηνή
Το τραγούδι αποτελεί μια κριτική στο δυσλειτουργικό σύστημα υγείας της Σερβίας και μια “κραυγή” για την έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης για τους καλλιτέχνες εν μέσω πανδημίας.

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η εμφάνιση της Σερβίας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που διεξάγεται φέτος στο Τορίνο, μιας και η τραγουδίστρια της χώρας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τραγουδιού πλένει τα χέρια της πάνω στη σκηνή.

Ήταν τον περασμένο Μάρτιο όταν η Σέρβα καλλιτέχνιδα Konstrakta κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στον εθνικό τελικό της χώρας της με το τραγούδι “In Corpore Sano”, ανάμεσα σε άλλες 17 συμμετοχές.

Το τραγούδι αποτελεί μια κριτική στο δυσλειτουργικό σύστημα υγείας της Σερβίας και μια “κραυγή” για την έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης για τους καλλιτέχνες εν μέσω πανδημίας και ταυτόχρονα μια διακωμώδηση των σημερινών προτύπων ομορφιάς.

Στην πρόβα της χώρας για τον δεύτερο ημιτελικό της Πέμπτης (12/5) βλέπουμε την Konstrakta να συνοδεύεται στη σκηνή από τρεις άντρες και δύο γυναίκες. Κάθεται σε μία καρέκλα και μπροστά της βρίσκεται μια λεκάνη με νερό. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού πλένει τα χέρια της, ενώ τα μέλη των φωνητικών της δίνουν πετσέτες.

«Ποιο είναι το μυστικό πίσω από τα υγιή μαλλιά της Μέγκαν Μαρκλ; Ποιο θα μπορούσε να είναι το μυστικό;», αναφέρεται στην αρχή του τραγουδιού.

«Οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια δείχνουν προβλήματα στο συκώτι. Τα σημάδια γύρω από τα χείλη μπορεί να σημαίνουν ότι έχεις σπληνομεγαλία. Η σπληνομεγαλία δεν είναι καλή, δεν είναι όμορφη. Γιατί ένας καλλιτέχνης πρέπει να είναι υγιής», αναφέρει η ίδια κατά τη διάρκεια του τραγουδιού.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1