Eurovision 2022: Με φυλάκιση κινδυνεύει η εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας - Η κίνηση με τη σημαία
Αντιμέτωπη με φυλάκιση βρίσκεται η Andrea, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη Βόρεια Μακεδονία στον διαγωνισμό της Eurovision 2022.

Αντιμέτωπη με φυλάκιση βρίσκεται η Andrea, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη Βόρεια Μακεδονία στον διαγωνισμό της Eurovision 2022.

Η τραγουδίστρια φωτογραφιζόταν κρατώντας την σημαία της χώρας της και κάποια στιγμή την πέταξε στον πάτωμα για να πάρει διαφορετικές πόζες, κάτι που είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με φυλάκιση σύμφωνα με τους νόμους της Βόρειας Μακεδονίας.

Σε σχετική ανακοίνωση που έβγαλε το κρατικό κανάλι της Βόρειας Μακεδονίας, η κίνηση της Andrea είναι σύμφωνα με τους νόμους της Βόρειας Μακεδονίας σοβαρό ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με φυλάκιση. Για αυτό το λόγο, ζητά από την τραγουδίστρια άμεσα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ενώ ξεκίνησε και έρευνα για να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι της αποστολής.

Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα στις επόμενες ώρες το κρατικό κανάλι της Βόρειας Μακεδονίας να ανακοινώσει την αποχώρηση της συμμετοχής της από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, παρά την μεγάλη ρήτρα που θα κληθεί να πληρώσει προς την παραγωγή της διαγωνισμού εάν τελικά αποχωρήσει.

Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η τραγουδίστρια έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη και δήλωσε πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλει τη χώρα της.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;