Survivor 5: Παραβίασε έναν βασικό κανόνα και του επιβλήθηκε ποινή
Ένας παίκτης παραβίασε έναν βασικό όρο του Survivor 5 και η παραγωγή αποφάσισε την απομάκρυνσή του.

Χαμός έγινε στο Survivor 5, όταν ο Γιώργος Κατσαούνης πήγε να πάρει τα παπούτσια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου λόγω της βροχής αλλά κατά λάθος πήρε αυτά του Τάκη Καραγκούνια. Μέχρι οι δυο τους να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί, τσακώθηκαν με τον Γιώργο να κάνει κίνηση να ορμήσει στον συμπαίκτη του. Η κίνησή του αυτή αποτελεί παραβίαση ενός σημαντικού κανόνα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και του επιβλήθηκε ποινή.

Ο παίκτης προσπάθησε να δικαιολογηθεί πως το έκανε για να τον φοβίσει και όχι για να τον χτυπήσει. Όμως, η παραγωγή του παιχνιδιού δεν άφησε την κίνηση αυτή να περάσει έτσι.

Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Κατσαούνης θα απομακρυνθεί μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει τι ποινή θα του επιβληθεί. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor 5:

«Έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό. Χθες το βράδυ συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό στις καλύβες σας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Τάκη Καραγκούνια.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνά τους όρους του Survivor και για το λόγο αυτό θα του ζητήσω να αποχωρήσει από τον αγώνα. Θα βρίσκεσαι εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα σου επιβληθεί» 

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;