Moon Knight: Ο σκηνοθέτης θα ήθελε να υπάρξει και δεύτερη σεζόν
Ο σκηνοθέτης του «Moon Knight» θα ήθελε να υπάρξει ακόμα μία σεζόν της σειράς.

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η νέα μίνι σειρά του MCU με πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac, «Moon Knight». Η σειρά του Disney+ αποτελείται από έξι επεισόδια και μας συστήνει έναν νέο υπερήρωα της Marvel. Όμως, πολλοί υποστηρίζουν ότι τα έξι επεισόδια της σειράς ήταν λίγα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο σκηνοθέτης τεσσάρων από τα έξι επεισόδια, ο Mohamed Diab.

Ο σκηνοθέτης παραχώρησε συνέντευξη στο IGN και αποκάλυψε ότι και ο ίδιος δε γνωρίζει κάτι παραπάνω για το μέλλον του χαρακτήρα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του για να συνεχίσει την ιστορία.

Ο Diab δήλωσε στη συνέντευξή του:

«Θα ήταν κρίμα να μην συνεχιστεί η ιστορία των Marc και Steven»

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης δε γνωρίζει αν θα υπάρξει μία συνέχεια του χαρακτήρα και με ποιον τρόπο. Δηλαδή, δε ξέρει αν θα δούμε ξανά τον Moon Knight σε μία νέα σειρά, σε κάποια ταινία ή αν θα εμφανιστεί σε ένα από τα επόμενα project του στούντιο. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος:

«Πρώτα από όλα είμαι στο σκοτάδι. Όπως και εσείς, δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί στο μέλλον. Και δεν το λέω απλά. Η Marvel λατρεύει τη γοητεία του μυστήριου. Νομίζω ότι είναι μέρος του παιχνιδιού που παίζει με τους fans, και οι fans το λατρεύουν»

Ο Mohamed Diab είπε ότι θα του άρεσε να επιστρέψει στον χαρακτήρα, μιας και η σειρά τελείωσε με αναπάντητα ερωτήματα και την εμφάνιση ενός νέου χαρακτήρα. Όπως εξήγησε:

«Εννοείται. Θα μου άρεσε να είμαι μέρος της επέκτασης του κόσμο που βοήθησα να χτίσω και αισθάνομαι ότι είναι δικός μου. Είναι σαν να είμαι σπίτι με την συν-παραγωγό Sara Goher. Οπότε θα μου άρεσε να συμβεί κάποια στιγμή»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;