MasterChef 6: Ποιος παίκτης αποχώρησε λίγο πριν το top 9;
Μετά από μία απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης ένας παίκτης του MasterChef 6 είδε την πόρτα της εξόδου από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ακόμα μία αποχώρηση είδαμε στο MasterChef 6. H κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε βαριά ήττα στην ομαδική δοκιμασία και τα μέλη της έπρεπε να βγάλουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος εξαιρέθηκε από τη δοκιμασία καθώς ήταν ο παίκτης που κατείχε την κάρτα ασυλίας, ενώ, ο Γιάννος Σδούγκας κατάφερε να κερδίσει στην δοκιμασία ασυλίας. Τελικά, τρεις ήταν μόνο οι παίκτες που μπορούσαν να ψηφιστούν και αυτοί που μονομάχησαν για την παραμονή τους στο MasterChef 6 ήταν η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Μάριος Λιόλιος.

Το πιάτο αντιγραφής ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο και ήταν φτιαγμένο από τον καλεσμένο chef, Δημήτρη Παμπόρη. Συγκέντρωση, μεθοδικότητα και ψυχραιμία ήταν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να επιδείξουν για να πετύχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Όμως, στο τέλος ένα πιάτο δεν ικανοποίησε τους κριτές και ένας παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Τελικά, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Μάριος, που είχε τα περισσότερα λάθη από την Καλλιόπη και έχασε μόλις με 2 βαθμούς διαφορά. Οι συμπαίκτες του κι οι φίλοι του στο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο οποίος θεώρησε πως δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας για να τον σώσει, ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του.

MasterChef 6: Το top 9 του μαγειρικού διαγωνισμού

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;