Ολυμπιακός: Έμα Στόουν, Γιώργος Λάνθιμος και ο Κέβιντ Ντουράν εκστασιασμένοι με την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ολυμπιακός: Σίγουρα η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη πρόκριση στο final four της Euroleague και ετοιμάζεται για το Βελιγράδι. Η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ ήταν συγκλονιστική με τον κόσμο των Πειραιωτών να “σπρώχνει” τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα σε μια μεγάλη ανατροπή και να μετατρέπει σε “κολαστήριο” το παλέ για τον Μάικ Τζέιμς και την παρέα του.

Δείτε ΕΔΩ όσα έγιναν χθες το βράδυ στο ΣΕΦ και τη μεγάλη νίκη-πρόκριση της Ελληνικής ομάδας/

Ανάμεσα στους χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο κατάμεστο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” ήταν ο σταρ του NBA, Κέβιν Ντουράν, που περιέγραψε με μια λέξη το σκηνικό στο ΣΕΦ, τουιτάροντας πως αυτό που συνέβη στις εξέδρες του σταδίου ήταν “αποκάλυψη”.

Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως απέκτησαν μια φανατική υποστηρίκτρια. Ο λόγος για την σπουδαία πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου, Έμα Στόουν, η οποία συνοδευόταν από τον πολυβραβευμένο, Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος προέρχεται από μπασκετική οικογένεια.

Η κάμερα έπιασε ουκ ολίγες φορές την Αμερικανίδα ηθοποιό να πανηγυρίζει έντονα τους πόντους των παικτών του Ολυμπιακού και να χειροκροτεί τις προσπάθειές τους στο παρκέ.

Σίγουρα, θα της μείνει αξέχαστη η εμπειρία στον Πειραιά και θα ζητήσει από τον καλό της φίλο να τη συνοδεύσει στο ΣΕΦ. Μάλιστα, πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού την χαρακτήρισαν ως “γούρι”, αφού η παρουσία της στο Νέο Φάληρο συνδυάστηκε με μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα του Πειραιά.

Δεν γινόταν να λείπει ο Θρύλος του Θρύλου, Βασίλης Σπανούλης, από το ΣΕΦ.

Η Έμα Στόουν, που ήταν υποψήφια για Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «The Favorite», ανανέωσε τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη με τη μεσαίου μήκους ταινία «Βληχή», ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη μεγάλου μήκους του Λάνθιμου, «Poor Things».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;