Η Meg Ryan επιστρέφει με νέα ρομαντική κομεντί
Η Meg Ryan θα αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας.

Η Meg Ryan είναι μία από τις ηθοποιούς που αν μη τι άλλο έχουν πρωταγωνιστήσει σε θρυλικές κομεντί παλαιότερα. When Harry Met Sally, You’ve Got Mail, Sleepless in Seattle, Kate and Leopold είναι μόνο μερικές από τις ταινίες που μας μεγάλωσαν και η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει.

Έτσι, όταν ανακοίνωσε την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη με μία νέα rom-com όλοι και όλες ενθουσιαστήκαμε. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Meg Ryan ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στις αίθουσες των κινηματογράφων με μία νέα ταινία που θα έχει τον τίτλο «What Happens Later», ενώ παράλληλα ανέβασε και την πρώτη αφίσα της ταινίας.


Στο «What Happens Later» η ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει με τον David Duchovny, ενώ η ταινία βασίζεται στο θεατρικό έργο «Shooting Star» του Steven Dietz, ο οποίος συμμετείχε στο σενάριο. Στην σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει η ίδια η ηθοποιός, η οποία έχει ήδη στο ενεργητικό της την σκηνοθεσία του «Ithaca» που κυκλοφόρησε το 2015.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meg Ryan (@megryan)

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, ενώ η πλοκή της σύμφωνα με το «Collider» είναι η εξής: «Η Willa παραμένει το ανεξάρτητο πνεύμα που ήταν, απαλλαγμένη από κάθε δεσμό. Ο Bill, που χώρισε πρόσφατα, επανεκτιμά τη ζωή και τη σχέση του με την κόρη και την πρώην σύζυγό του. Το μόνο που θέλουν είναι να γυρίσουν σπίτι, επειδή έχουν ξεμείνει σε ένα αεροδρόμιο, λόγω χιονοθύελλας, αλλά όσο περνά η νύχτα βλέπουν ότι γοητεύονται ο ένας από τον άλλο ξανά. Γυρίζουν στο παρελθόν και αναλογίζονται πώς θα ήταν αν ήταν μαζί. Όταν όμως οι εκδοχές της κοινής τους ιστορίας δεν ταιριάζουν, πώς θα προχωρήσουν;».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;