Spiderman: H σκηνή με το ανάποδο φιλί ήταν εφιάλτης για τον Tobey Maguire
Ο Tobey Maguire είπε ότι «πρακτικά ασφυκτιούσε» ενώ γύριζε το φιλί και αναγκάστηκε να πάρει γρήγορες, κοφτές αναπνοές.

Πολύ άβολη εμπειρία” χαρακτήρισε το ανάποδο φιλί του Spiderman με τη Mary Jane ο Tobey Maguire, ένα από τα πιο διάσημα φιλιά στην ιστορία του κινηματογράφου.

Στην ταινία, ο χαρακτήρας του, Πίτερ Πάρκερ, είναι καλυμμένος ολόκληρος με τη στολή του Spiderman και κρέμεται ανάποδα, όταν η Mary Jane τον φιλάει αφού τη σώζει από επίθεση σε ένα βροχερό σοκάκι στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το hollywoodreporter.com, ο ηθοποιός αποκάλυψε την Τετάρτη (4/5) ότι ήταν μια πολύ απαιτητική σκηνή φιλιού για να κινηματογραφηθεί καθώς, όπως ανέφερε:

«Έπεφτε πάνω μου η βροχή και μετά η Κίρστεν μου τραβάει τη μάσκα μέχρι [τη μύτη μου] και εμποδίζει τη δίοδο του αέρα από εκεί, οπότε εγώ δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και μετά με φιλάει, εμποδίζοντας τη δίοδο του αέρα και από εκείνο το σημείο, οπότε δεν υπάρχει πουθενά αλλού η δυνατότητα για μένα να αναπνεύσω».

Ο Tobey Maguire είπε ότι «πρακτικά ασφυκτιούσε» ενώ γύριζε το φιλί και αναγκάστηκε να πάρει γρήγορες, κοφτές αναπνοές από το πλάι του στόματός του για να βγάλει τη σκηνή.

Όπως εξήγησε «ήταν πολύ δύσκολο, στην πραγματικότητα. Ήταν πραγματική πρόκληση. Φώναξαν “cut”, και έβγαλα αέρα, τελείως λαχανιασμένος. Ήταν βασανιστήριο. Σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικό είναι το οξυγόνο».

Ωστόσο, το φιλί, όπως και η υπόλοιπη ταινία, έκανε μεγάλη επιτυχία, οδηγώντας τον Spider- Man στο να γίνει η πρώτη κινηματογραφική ταινία που έφτασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο.

Ο Maguire και η Kirsten Dunst, 40 ετών πλέον, συνέχισαν να πρωταγωνιστούν σε δύο ακόμη ταινίες Spider-Man το 2004 και το 2007, οι οποίες ήταν όλες τους επιτυχίες στο box office.

 

Mε πληροφορίες από hollywoodreporter.com

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;