Πλεύρης: Από 1η Ιουνίου η απόφαση για τις μάσκες
Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε στον ΣΚΑΪ για το πότε θα παρθούν αποφάσεις όσον αφορά τη χρήση μάσκας και την τέταρτη δόση του εμβολίου.

Μέχρι τον Ιούνιο δεν θα παρθεί καμία απόφαση αναφορικά με την χρήση μάσκας, επεσήμανε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Διευκρίνισε πως το αν θα διατηρηθεί θα αποφασιστεί την 1η Ιουνίου, ενώ καθοριστικός παράγοντας θα είναι η πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε πως η Ελλάδα αναμένει τις αποφάσεις και τις οδηγίες των Ευρωπαϊκών Υγειονομικών Οργανισμών, για την χορήγηση τέταρτης δόσης εμβολίου για τον κορωνοϊό στους κάτω των 60 ετών.

Επίσης μίλησε για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης, να μην υποχωρήσει στην απόφασή της να παραμείνουν εκτός ΕΣΥ, μέχρι το τέλος του έτους.

Όσον αφορά το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας «Γιατρός για Όλους», που κατατέθηκε στη Βουλή, τόνισε ότι περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες όπως τον προσωπικό γιατρό που αποκτά δωρεάν ο κάθε πολίτης, τα απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία αλλά και την αξιολόγηση των δομών υγείας δημόσιων και ιδιωτικών, σε σχέση με τις λοιμώξεις και τις επιπλοκές.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;