Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Ολική επαναφορά που ανέφερε η Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει;»
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε για το GNTM και τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για «ολική επαναφορά».

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωί της Τετάρτης. Το γνωστό μοντέλο έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καριέρα της, το GNTM, αλλά και τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για τον επερχόμενο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αρχικά, παραδέχθηκε πως:

«Τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά.

Δεν έχω κάποια πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο γιατί αυτό που έκανα μου άρεσε πολύ. Το σόου ήταν κάτι το οποίο το είδα σαν μεμονωμένο οπότε κοιτάζω μπροστά. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν διάφορες ιδέες για μελλοντικά τηλεοπτικά πρότζεκτ»

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιάς, το μοντέλο δήλωσε:

«Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει… Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καραάβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοοούσε τα παιδιά που θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε»

Τέλος, η Ισμήνη αναφέρθηκε και σε μία της σχέση κατά την οποία είχε δεχθεί πολλή ζήλια. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Έχω δεχθεί ζήλια σε σχέση μου, νομίζω σε αρκετούς ανθρώπους έχει συμβεί, και δεν το μπορώ καθόλου. Μετατρέπει τη σχέση σε τοξική από το ξεκίνημα της οπότε και δεν μπορεί να συνεχίσει. Βεβαίως και ήταν αιτία χωρισμού αν και έπαιξε ρόλο η απόσταση στη δική μου περίπτωση» 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;