Champions League: Στον τελικό ξανά η Λίβερπουλ - Το πανό φιλάθλων για τη σύζυγο του Κλοπ
Champions League: Οι Reds απόψε μαθαίνουν τον αντίπαλό τους.

Στον τελικό της φετινής διοργάνωσης του Champions League προκρίθηκε η Λίβερπουλ μετά τη δεύτερη νίκη της κόντρα στην αξιόμαχη Βιγιαρεάλ που άγγιξε το θαύμα. Η ομάδα του Merseyside είχε κερδίσει με 2-0 στο πρώτο ματς του Anfield και στο χθεσινοβραδινό ματς του Ελ Μαδριγάλ έκανε μια τεράστια ανατροπή.

Τα “κίτρινα υποβρύχια” κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα, καθώς προηγήθηκαν με 2-0, με γκολ του Μπουλαγιέ Ντία στο 3′ και του Φρανσίς Κοκλέν στο 41′.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Λίβερπουλ έφυγε από την “κόλαση” και βρέθηκε στον παράδεισο της πρόκρισης στον φετινό τελικό του Champions Leauge.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μείωσε στο 62′ με τον Φαμπίνιο, ισοφάρισε 5 λεπτά αργότερα με τον Λούις Ντίας και εν τέλει κέρδισε με το γκολ του Σαντιέ Μανέ στο 74′.

Αυτή θα είναι η 10η συμμετοχή των Άγγλων σε τελικό της κορυφαίας, Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου και θα διεκδικήσουν το 7ο τρόπαιο του Champions League στην ιστορία τους.

Μάλιστα, ο Κώστας Τσιμίκας έγινε ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που φτάνει σε τελικό Champions League.

Η Λίβερπουλ θα μάθει τον αντίπαλό της στον μεγάλο τελικό της 28ης Μαΐου στο Παρίσι και το Σταντ Ντε Φρανς. Απόψε στις 22:00 η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο Sandiago Bernabeu τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είχε κερδίσει το πρώτο ματς με 4-3 τους Μαδριλένους.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έφτιαξαν πανό για τη γυναίκα του Κλοπ που κράτησε τον Γερμανό στο Anfield

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανανέωσε τους δεσμούς του με τη Λίβερπουλ, υπογράφοντας το περασμένο Σάββατο (28/4) νέο συμβόλαιο με την ομάδα, το οποίο και θα τον κρατήσει στο Άνφιλντ μέχρι το 2026.

Όπως αποκάλυψε ο Γερμανός τεχνικός μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους κόκκινους, η σύζυγός του, Ούλα, ήταν εκείνη που τον έπεισε να βάλει να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Αυτός ήταν ένας λόγος παραπάνω για να τη λατρέψουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, οι οποίοι μάλιστα προκειμένου να της δείξουν την αγάπη τους της έφτιαξαν ένα πανό, στο οποίο την αποκαλούσαν “Scouse βασίλισσα”.

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός: Πρόκριση στο παλέ – Ο μεγάλος τελικός με Μονακό που τον στέλνει Βελιγράδι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;