MasterChef 6: Η Ελισάβετ αποκάλυψε το περιστατικό που συνέβη με την Ελπίδα μία ημέρα πριν την αποχώρησή της
Οι πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 6.

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή (29/4) η Ελισάβετ ήταν η παίκτρια που αποχώρησε μία «ανάσα» πριν την τελική δεκάδα. Έτσι, σήμερα Τρίτη (3/5) η Ελισάβετ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου αναφέρθηκε εκτενώς στη συμμετοχή της στον μαγειρικό διαγωνισμό και τις κόντρες που δημιουργήθηκαν μέσα στο MasterChef.

Συγκεκριμένα, η Ελισάβετ μίλησε για την σχέση που είχε με την συμπαίκτρια της, Ελπίδα Μορφούλη κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε τα εξής:

«Όλοι οι τηλεθεατές βλέπουν ένα κομμάτι. Δεν βλέπουν το άλλο κομμάτι που είναι και το πιο σημαντικό. Ας πούμε, η Ελπίδα είναι ένας άνθρωπος από την οποία εγώ έχω περάσει αρκετά άσχημα. Το ίδιο λέει σίγουρα και εκείνη, μόνο που η Ελπίδα ξεχνάει πολλές φορές ότι στην επίθεση που μού έκανε στην αρχή χωρίς λόγο ήταν και άλλοι άνθρωποι μπροστά και άλλοι συμπαίκτες μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Επιπλέον, η Ελισάβετ πρόσθεσε στη συνέχεια τα εξής:

«Εγώ είμαι όμως ο άνθρωπος που θα με έβριζε για κάτι, θα της έλεγα “δεν σου επιτρέπω να μού μιλάς έτσι”, και θα έφευγα. Μετά θα με έβρισκε όμως στο δωμάτιο μου ή στην κουζίνα, θα με έπαιρνε αγκαλιά, θα μού έλεγε συγγνώμη και θα μού έλεγε “σού επιτρέπω να με βρίσεις και συ”. Αυτό γινόταν κατ’ εξακολούθηση».

Μάλιστα, η Ελπίδα αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη μία ημέρα πριν την αποχώρησή της από το MasterChef 6.

«Μια μέρα πριν την αποχώρηση, η Ελπίδα είχε πέσει και στα γόνατα για να μου ζητήσει συγγνώμη. Ήταν μπροστά και η Πόπη σε αυτό» συμπλήρωσε η Ελισάβετ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Breakfast@Star (@breakfastatstarofficial)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;