Ελένη Φιλίνη: «Είχα χάσει δουλειά από σεξουαλική παρενόχληση»
Η Ελένη Φιλίνη σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «Mega Καλημέρα».

Σήμερα Τρίτη (3/5) η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «MEGA Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τον ανταγωνισμό και την φιλία της με τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Ξεκίνησα με τον χορό από μικρή. Είχα πρότυπα την Λάιζα Μινέλι και την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Η δεκαετία του ‘80 ήταν ευλογημένη για μένα. Το φλερτ το ‘80 ήταν όμορφο, φοβάμαι ότι σήμερα ότι μπορεί να το πει σεξουαλική παρενόχληση», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Επιπλέον,  αναφέρθηκε και στην σεξουαλική παρενόχλοηση την οποία, όπως αποκάλυψε, έχει βιώσει και μάλιστα είχε αντίκτυπο στην δουλειά της.


«Ποια γυναίκα δεν έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση; Το έπαθα και έχασα δουλειές. Έχω χάσει δουλειές γιατί μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει η σειρά μου έλεγαν “μας επέβαλαν κάποια άλλη”. Είχα χάσει δουλειά από σεξουαλική παρενόχληση. Άλλοι εκμεταλλευτήκαν αυτό για να αναρριχηθούν», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον Παύλο Χαϊκάλη και τον Μάρκο Σεφερλή, δύο ηθοποιούς πο τα τελευταία χρόνια έχουν συζητηθεί πολύ για διαφορετικούς λόγους.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν διώκεται. Ο Παύλος είναι μια χαρά στην Ηλεία. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ένα συγκεκριμένο χιούμορ και πιστεύω ότι είναι μια αντιγραφή της αγγλικής σειράς», σχολίασε για τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά και το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή.

Έπειτα, η Ελένη Φιλίνη προέβη σε μία αρκετά πρωτότυπη δήλωσε λέγοντας στο «Mega Καλημέρα»:

«Ξέρεις καμία εταιρεία στην Αμερική που να μην έχει αστρολόγο; Μέχρι και για να προσλάβουν υπάλληλους»

Τέλος, η ηθοποιός είπε πως δεν έχει πάει ποτέ… διακοπές, και μίλησε για τον ανταγωνισμό.

«Δεν έχω πάει ποτέ διακοπές. Ο πατέρας μου ζούσε στον Παναμά, γιατί είχε καταστραφεί οικονομικά», επεσήμανε, ενώ για τον ανταγωνισμό δήλωσε πως είναι «φυσικό».

«Φυσικό είναι να έχω βιώσει ανταγωνισμό. Από άνδρες όχι από γυναίκες», κατέληξε λέγοντας η Ελένη Φιλίνη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;