Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στον δεύτερο γύρο της Μαδρίτης
Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-7(8), 6-3, 6-4 της Μάντισον Κις και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Masters της Μαδρίτης

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-7(8), 6-3, 6-4 της Μάντισον Κις και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Masters της Μαδρίτης.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πιέστηκε αρκετά, αλλά κατάφερε να ανταπεξέλθει. Η Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ντάρια Κασάτκινα.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστριες κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί, η Σάκκαρη έκανε μίνι μπρέικ για το 3-1 αλλά η Αμερικανίδα απάντησε στη συνέχεια και προηγήθηκε με 5-4. Η Ελληνίδα κράτησε το σερβίς της και έφτασε σε σετ πόιντ.

Η Κις το αντιμετώπισε με επιτυχία και είχε την ευκαιρία να κλείσει εκείνη το σετ αλλά η Σάκκαρη κράτησε ξανά. Η Αμερικανίδα έκανε πάλι μίνι μπρέικ και βρέθηκε με νέο σετ πόιντ αλλά έχασε το σερβίς της. Η Κις έκλεισε το σετ στο σερβίς της Σάκκαρη.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία Σάκκαρη έκανε το μοναδικό μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το σερβίς της και να κάνει το 6-3 οδηγώντας τον αγώνα σε τρίτο σετ.

Η Κις βρήκε νωρίς μπρέικ και προηγήθηκε με 2-0. Η Σάκκαρη απάντησε αμέσως και στη συνέχεια βρήκε νέο μπρέικ για το 4-3. Η Αμερικανίδα απάντησε και ισοφάρισε σε 4-4 με τη Σάκκαρη να βρίσκει νέο μπρέικ και να κλείνει το ματς στο σερβίς της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;