Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα που ανέβασε ο Σταύρος Θεοδωράκης
Σταύρος Θεοδωράκης: «Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα».

«Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;»: Με αυτό το ερώτημα ο Σταύρος Θεοδωράκης δημοσιεύει ακόμη μια φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα, δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα.

Χθες, λίγο πριν την εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η ίδια η Ιωάννα με περίσσιο θάρρος ανέβασε φωτογραφία στο Instagram από την καθημερινή «μάχη» που δίνει για την αποκατάσταση της υγείας της.

«Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας» ήταν το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη στο Instagram.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis)

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1