Ο Μίνο Ραϊόλα τελικά ζει! Οι δηλώσεις του διάσημου μάνατζερ
Ο Μίνο Ραϊόλα ζεί και "βασιλεύει". Και μάλιστα τουιτάρει!

Παγκόσμιο φιάσκο αποδείχθηκε τελικά η είδηση του θανάτου του Μίνο Ραϊόλα, καθώς όπως αποδεικνύεται ο διάσημος ατζέντης του ποδοσφαίρου ζει. Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, τηλεοπτικοί σταθμοί και όλα τα Μέσα εν τέλει έπεσαν θύματα fake news και αναπαρήγαγαν την είδηση του υποτιθέμενου θανάτου του Ιταλού μάνατζερ. Μια είδηση που ξεκίνησε από τα ΜΜΜ της χώρας τους.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού την “είδηση” διέψευσαν αρχικά ένας συνεργάτης του Ιταλο-ολλανδού ατζέντη και εν συνεχεία ο ίδιος ο Ραϊόλα.

Μάλιστα, ο ατζέντης των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Πολ Πογκμπά, Έρλινγκ Χάαλαντ, Μάρκο Βεράτι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Μάριο Μπαλοτέλι κ.α. προχώρησε σε δηλώσεις λίγη ώρα μετά τον σάλο που ξέσπασε σε παγκόσμιο επίπεδο.

“Είναι σε άσχημη κατάσταση, αλλά δεν πέθανε”, είπε ο Πορτογάλος Ζοζέ Φόρτες Ροντρίγκες σε ολλανδικό δίκτυο, για να ακολουθήσει επίσημη δήλωση του ίδιου του Ραϊόλα μέσω Twitter: “Τρέχουσα κατάσταση υγείας όσους αναρωτιούνται: εκνευρισμένος που με σκοτώνουν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες. Επίσης, φαίνεται ότι έχω τη δυνατότητα να αναστηθώ”.

Ο Ραϊόλα γεννήθηκε στην Ιταλία το 1967 και είναι από τους ατζέντηδες που κινούν τα νήματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Από τα χέρια του έχουν περάσει επίσης οι Μπέργκαμπ, Ρομπίνιο, Μπαλοτέλι, Ντε Λιχτ, Ντοναρούμα και Μόιζε Κεν.

Ο Ιταλός μετανάστευσε στην Ολλανδία και μεγάλωσε παίζοντας στην Χάαρλεμ. Ο Ραϊόλα έγινε γνωστός όταν πραγματοποίησε τη μεταγραφή του νεαρού τότε, Ολλανδού επιθετικού, Ντένις Μπέργκαμπ στην Ίντερ. Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του την περσινή χρονιά έφτανε τα 73 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;