ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο «Εκπαίδευση στην Εμψύχωση & Ενδυνάμωση Ομάδων»
ΕΚΠΑ: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο e-learning.

Σκοπός του προγράμματος: Η εμψύχωση και ενδυνάμωση ομάδων είναι απαραίτητη ικανότητα και ζητείται σε πολλά διαφορετικά πλαίσια και σε σχέση με ποικίλες ηλικιακές ομάδες.

Συνδυάζοντας τη θεωρία και την πρακτική εφαρμογή, το πρόγραμμα θα σας εμψυχώσει και ενδυναμώσει ώστε με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα να γίνετε εμψυχωτής/τρια ομάδων και να μπορείτε να σχεδιάσετε και να εφαρμόσετε παρεμβάσεις σε ομάδες .

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία ειδικών εκπαιδευτών/τριών θα εξερευνήσετε τις εφαρμογές της εμψύχωσης και ενδυνάμωσης ομάδων στην εκπαίδευση (γενική, ενηλίκων, ειδική, διαπολιτισμική), στις εταιρείες και στους  οργανισμούς, στη δια βίου μάθηση, στην  υποστήριξη ευπαθών/ευάλωτων ομάδων, στην  κοινωνική παρέμβαση κ.ά.

Βιώνοντας τη συνεξέλιξη της ομάδας σας, θα ζήσετε οι ίδιοι/ες την εφαρμογή του προγράμματος , που συντελεί επιπλέον στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Περιλαμβάνει: εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση (85%) και δια ζώσης ή εξ αποστάσεως βιωματικά εργαστήρια-συναντήσεις (15%). Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν, χωρίς μετακίνηση, στα βιωματικά εργαστήρια μέσω τηλεκπαίδευσης.

Διάρκεια: 9 μήνες | 432 ώρες

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 3 Μαΐου 2022

Έναρξη: 3 Μαΐου 2022

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;