Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου με φαλτσέτα» (Video)
Ζήνα Κουτσελίνη: Τρομερές αποκαλύψεις από τη γνωστή παρουσιάστρια.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια προχώρησε σε μία μεγάλη εξομολόγηση για την παιδική της ηλικία και την τραγική, οικογενειακή της ιστορία, όπου ο πατέρας της μαχαίρωσε τη μητέρα της.

«Με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου. Βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτή την ιστορία σήμερα. Εγώ ήμουν ένα παιδί, που ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου και πήρα τη μάνα μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύθηκε ο απόπλους και πέρασε το αυτόφωρο.

Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες στο νοσοκομείο», αποκάλυψε.

«Τι μου λες λοιπόν, ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά που έμενα εγώ ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα…

Ποιους μιλούσε; Κανείς. Γιατί η κυρά Λένη τον κυρ- Γιώργο δεν θα τον έκανε τίποτα. Την Ζήνα, όμως, δεν την σκέφτηκε η κυρά Λένη που ήταν παιδί, το οποίο έβλεπε την μάνα του κάτω μαχαιρωμένη» δήλωσε στη συνέχεια.

Τέλος μίλησε και για άλλες γυναίκες που βιώνουν κακοποιητική συμπεριφορά σημειώνοντας: «Όταν βλέπω μια κακοποιημένη γυναίκα που έρχεται και μου λέει “ρε Ζήνα δεν έχω να φάω”, τι να της πω; “Σήκω φύγε”; Πού να την πάω; Σε ποιες δομές; Που πάει και την κυνηγάει ο άλλος να τη σκοτώσει; Ξέρεις πώς μαθαίνει πού είναι; […].

Ξέρεις πόσες τέτοιες ιστορίες έχω και τις κρύβω και εκείνη την ώρα σιωπώ; Όταν κάθομαι με σταυρωμένα χέρια στην εκπομπή και σιωπώ είναι γιατί εκείνη την ώρα προτιμώ να μην περάσω το μήνυμα μέσα από τον δικό μου θυμό. Γιατί αν ανοίξω το στόμα μου εκείνη την ώρα, δυστυχώς, το ΕΣΡ εμένα θα τιμωρήσει. Γιατί μίλησα και είπα την αλήθεια μου».

https://www.youtube.com/watch?v=wW7vHH1wcQ4&ab_channel=ANT1TV

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;