Neon: Ο Cronenberg με το τρέιλερ για το «Crimes of the Future» έκλεψε τις εντυπώσεις - Όσα έγιναν στο CinemaCon
Το στούντιο ελεύθερων παραγωγών Neon ανέβηκε στη σκηνή του CinemaCon 2022 και έδωσε την πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του David Cronenberg, «Crimes of the Future».

Πέρα από τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood, που κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος στο CinemaCon, φέτος, υπάρχουν δύο ακόμα μικρότερα στούντιο που θα παρουσιάσουν τις ταινίες τους για το 2022 και θα δείξουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Αυτά είναι η Lionsgate και η Neon. Το πρωί της Τρίτης, η Neon ανέβηκε στη σκηνή του Colloseum στο Ceasars Palace και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Μπορεί η παρουσίαση του ανεξάρτητου στούντιο να επισκιάστηκε από το υπερθέαμα που είχε ετοιμάσει μετά από λίγη ώρα η Warner Bros., ωστόσο, το πάνελ της Neon είχε πολλά πράγματα να προσφέρει. Ειδικά, για τους σινεφίλ.

Η μεγάλη στιγμή για το στούντιο, ήταν η παρουσίαση του πρώτου τρέιλερ για τη νέα ταινία του David Cronenberg, «Crimes of the Future». Ο γνωστός σκηνοθέτης, που θα παρουσιάσει την ταινία του στο Φεστιβάλ των Καννών, ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας και είπε:

«Φαίνεται κατάλληλο να ξεκινήσουμε την επίθεσή μας στον κόσμο με τα Crimes of the Future στις 3 Ιουνίου»

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για το σενάριο, που το είχε ετοιμάσει 20 χρόνια πριν, και πως σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πόλη όπου έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας. Αυτή δεν είναι άλλη από την Αθήνα (ναι, την πρωτεύουσα της Ελλάδας). Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η Αθήνα είναι μία αρχαία πόλη που βοήθησε να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο το σενάριό του.

Στην πολυαναμενόμενη ταινία, που επιστρέφει τον Cronenberg στο body horror με το οποίο τον έχουμε αγαπήσει, πρωταγωνιστούν οι Viggo Mortensen, Léa Seydoux και Kristen Stewart, ενώ, θα δούμε και τους Γιώργο Καραμίχο και Γιώργο Πυρπασόπουλο σε ρόλους κλειδιά.

Η Neon συνέχισε με την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ που έγινε επιτυχία στο φετινό Φεστιβάλ του Sundance, «Fire of Love», ενώ, έδειξε και αποκλειστικά πλάνα από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ για τον David Bowie, «Moonage Daydream». Η ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, συνδυάζει χιλιάδες ώρες συναυλιών και πλάνα παράστασης του ειδώλου που πέθανε από καρκίνο τον Ιανουάριο του 2016.

Ο σκηνοθέτης είπε για τον Bowie και τη νέα ταινία:

«Ο David Bowie είναι το τέλειο αστέρι για αυτή τη στιγμή»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;