Αυτός είναι ο 13χρονος που ετοιμάζεται να κάνει διδακτορικό στην Φυσική
Ο Eliott Tanner ετοιμάζεται να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και να ξεκινήσει το διδακτορικό του.

Αν πιστεύετε πως τα παιδιά θαύματα όπως για παράδειγμα ο τηλεοπτικός Sheldon Cooper του Big Bang Theory δεν υπάρχουν, επιτρέψτε μας σε αυτό το άρθρο να σας συστήσουμε τον 13χρονο Eliott Tanner.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fox 9» ο μόλις 13 ετών Eliott Tanner διανύει το τέταρτο έτος της -ωω ναι!- φοιτητικής του ζωήςΣυγκεκριμένα, ο 13χρονος από τη Μινεσότα κάνοντας μερικά χρόνια αυτό που στις Η.Π.Α. ονομάζουν homeschooling, δηλαδή έκανε μαθήματα στο σπίτι αντί να πηγαίνει στο σχολείο, κατάφερε να αποφοιτήσει από το λύκειο στα 7-8 και ξεκίνησε το πανεπιστήμιο στα… 9 του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elliott Tanner (@elliottrobbtanner)

Στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα σπουδάζει αυτή τη στιγμή Φυσική και κάνει minor, δηλαδή έχει επιλέξει ως δευτερεύων κλάδο, τα Μαθηματικά. Ωστόσο, πλέον στην ηλικία των 13 ο μικρός Eliott βρίσκεται ήδη στο τέταρτο έτος των σπουδών του και έχοντας διαπρέψει με πολύ καλούς βαθμούς ετοιμάζεται να κάνει διδακτορικό έχοντας ήδη γίνει δεκτός στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Η μητέρα του, Michelle, μιλώντας για την ιδιαίτερη περίπτωση του γιου της στο «Fox 9» είπε:

«Οι άνθρωποι που ακούν την ιστορία του Eliott λένε ότι δεν πρόλαβε να ζήσει ως παιδί ή ότι μεγάλωσε πολύ γρήγορα. Είναι όμως ακόμη ένα παιδί που απλώς πηγαίνει σχολείο σε ένα διαφορετικό κτίριο».

Όπως προαναφέρθηκε ο νεαρός Eliott έχει ήδη γίνει δεκτός στο πρόγραμμα PhD του Πανεπιστημίου του, αλλά τα δίδακτρα είναι υψηλά και οι γονείς του αναζητούν τρόπους για να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές του.

«Προσπαθούμε να εξερευνήσουμε όλες τις επιλογές, αλλά πάντα φτάνουμε σε αδιέξοδα. Προσπαθούμε να κάνουμε αιτήσεις για υποτροφίες, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία», δήλωσε η μητέρα του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elliott Tanner (@elliottrobbtanner)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;