Πέντε life hacks του TikTok που θα κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη
Οι χρήστες του TikTok μας έχουν δώσει κάποια ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ life hacks!

Το TikTok είναι αυτή τη στιγμή μία από τις αγαπημένες πλατφόρμες social media κυρίως μικρών αλλά και μεγάλων, όπου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πολλά μπορούν να γίνουν viral. Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει παλιά τραγούδια να γίνονται ξανά viral ή νέα τραγούδια να μετατρέπονται σε mega hits εν μία νυκτί, μιμήσεις να «σκορπούν» το γέλιο, αλλά και διάφορα hacks να δίνουν μια άλλη και πιο πρακτική οπτική στην καθημερινότητά μας. Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε πέντε life hacks που θεωρούν πως θα σε βοηθήσουν να κάνεις την καθημερινότητά σου λίγο πιο απλή και εύκολη!

1. Ποπκορν από noodles

Έστω ότι τελείωσε ακόμη μία βαρετή ή κουραστική ημέρα και εσύ το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να αράξεις μέσα, να βάλεις μία σειρά ή ταινία για να δεις στο Netflix και να φας λίγα ποπ κορν πριν κοιμηθείς. Ωστόσο, υπάρξει και το «αιώνιο» πρόβλημα που θέλει τα ποπκορν να κολλάνε στα δόντια σου, κάτι που κάνει μάλλον την ημέρα σου ακόμη πιο κουραστική. Μην αγχώνεσαι αφού κάποιος ή κάποια στο TikTok φωναξε «εύρηκα» και βρήκε τη λύση στο πρόβλημά σου.

Η λύση στο πρόβλημά σου ακούει στο όνομα ποπκορν από noodles, τα οποία μπορείς να φτιάξεις ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και γρήγορα στο σπίτι σου, ενώ μόλις τα φας δεν θα έχεις θέμα στα δόντια σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πακέτο με noodles ρυζιού και μαγειρικό λάδι. Αφήνεις το λάδι λίγη ώρα στο τηγάνι και στη συνέχεια πετάς μέσα τα noodles. Μετά από 1 λεπτό αυτά είναι έτοιμα και μπορούν κάλλιστα να αντικαταστήσουν τα ποπκορν. Δεν ξέρουμε ποιο το ανακάλυψε αυτο το life hack ή ποιος/ποια το έκανε viral, αλλά σίγουρα αξίζει!

@bijoualley RICE NOODLE “POPCORN”!! #fyp #foryou #cooking #viral #chefbij #popcorn #food #satisfying #foodie #rice ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

2. Δουλειά από το σπίτι, αλλά όχι δουλειά

Οκ, η αλήθεια είναι πως αυτό το life hack αφορά όσους και όσες εργάζονται από το σπίτι και είναι κάπως τραβηγμένο, αλλά αν η τρέχουσα ψυχική σου κατάσταση είναι κάπως περίεργη και θέλεις ένα διάλειμμα τότε εμείς πάμε πάσο. Για το life hack που θα κάνει τους πάντες να νομίζουν ότι δουλεύεις, ενώ εσύ κάνεις διάλειμμα πίνοντας το καφεδάκι σου, απαιτεί έναν ανεμιστήρα, μία ξύλινη κουτάλα και ένα σελοτέιπ.

Τι κάνεις τώρα, λοιπόν; Κολλάς το ποντίκι πάνω στην κουτάλα και στη συνέχεια την κουτάλα στον ανεμιστήρα, ο οποίος πρφανώς και δουλεύει. Όσο ο ανεμιστήρας δουλεύει το ποντίκι κινείται και εσύ φαίνεσαι online. Δεν ξέρουμε αν όντως το συγκεκριμένο life hack δουλεύει, αλλά ίσως σού χρειαστεί!

@meaghan.brown88♬ how would they know bad girls club – Chris Gleason

3. Το πιο εύκολο καθάρισμα πατάτας

Οι πατάτες, όπως και να τις μαγειρέψουμε, είναι παρούσες πολλές φορές στα γεύματά μας. Το καθάρισμά τους όμως πολλές φορές είναι λίγο δύσκολο, ειδικά αν δεν έχεις το απαραίτητο «αξεσουάρ καθαρίσματος» που δεν είναι άλλο από τον αποφλοιωτή.

Σε αυτό το πρόβλημα η απάντηση που δίνει μία χρήστης του TikTok απαιτεί βρασμένο νερό και πάγο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βράσεις τις πατάτες σου μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια «βύθισέ» τες σε παγωμένο νερό με πάγο. Όπως θα δεις και στο βίντεο η φλούδα θα βγει πανεύκολα χωρίς να χρησιμοποιήσει μαχαίρι ή κάποιο άλλο εργαλείο.

@athomewithshannon BEST POTATO PEELING HACK 💡 Follow along for more HOLIDAY Hacks & Ideas! #hacks #lifehack ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

4. Ακόμη ένα κόλπο για να ανοίξεις τις μπύρες σου

Η αλήθεια είναι πως η φοιτητικη ζωή μας έχει διδάξει πολλά και σίγουρα ένα από αυτά είναι οι ευρηματικοί τρόποι για να ανοίξεις την μπύρα σου. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής η μπύρα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ψυγείου σου (αν όχι το μοναδικό). Παρ’ όλα αυτά στο TikTok μάθαμε έναν ακόμη ευφυέστατο τρόπο για να ανοίξουμε την μπυρίτσα μας χωρίς τιρμπουσόν ή λαϊκιστί ανοιχτήρι.

@thatpineapplegirl Here’s a tutorial on how to properly do the bottle-opening trick #fyp #bottlecapchallenge #lifehack #levelup ♬ original sound – Emily Zeck 🍍

5. Το γρήγορο σιδέρωμα

Το σιδέρωμα είναι σίγουρα μία από τις πιο βαρετές και χρονοβόρες δουλειές του σπιτιού. Ωστόσο, είναι σημαντική και μεγαλώνοντας κατανοούμε όλοι και όλες τη σημασία και αρχίζουμε να σιδερώνουμε ολοένα και πιο συχνά τα ρούχα μας. Αυτό δεν κάνει βέβαια το σιδέρωμα λιγότερο βαρετό!

Μία TikToker, όμως, βρήκε ένα life hack που θα μας «σώσει» πολύ χρόνο, αφού με ένα μικρό κολπάκι μπορούμε να σιδερώσουμε τα ρούχα μας πιο γρήγορα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις αλουμινόχαρτο στη σιδερώστρα με τον τρόπο που δείχνει η TikToker στο video και τα ρούχα σου θα είναι έτοιμα γρήγορα!

@saudianna Effective! 🥰 Thank me later😉 #fyp #foryou #lifehack #ofwlife #ofwksa #tiktokksa #saudiarabia #tiktokphilippines #trend ♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;