Δύο ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές, που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για να γιορτάσεις το Πάσχα στο σπίτι σου ή στο χωριό σου. Για όσους μείνουν σπίτι και δε ξέρουν τι να κάνουν έχουμε να σου προτείνουμε νέες σειρές και ταινίες για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά.

Περιπέτειες Βίκινγκς, μία ελληνική ταινία που έχει σαρώσει στα βραβεία, αλλά και σειρές που θα σου κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πάμε, λοιπόν, να δούμε όλα αυτά που μπορείς να δεις μέσα στο ΣουΚου;

Ταινίες

The Northman

Ο Robert Eggers, στην τρίτη του ταινία, μας μεταφέρει στην Ισλανδία και την εποχή των Βίκινγκς. Ο Eggers αναδιατυπώνει το εμβληματικό έργο του Σαίξπηρ, «Άμλετ», για να σχολιάσει την τοξική αρρενωπότητα τον κύκλο της βίας που πολλές φορές διαιωνίζεται από το αίσθημα της τιμής. Ένα βίαιο, ανατρεπτικό και άκρως κινηματογραφικό θέαμα που θυμίζει τα παλιά ιστορικά έπη όπως τα «Spartacus» και «Braveheart», με αρκετή δόση μεταφυσικού να βρίσκεται σε κάθε γωνία. Μη ξεχνάς, ο άνθρωπος που έφτιαξε το «The Witch» και τον «Φάρο» είναι πίσω από την κάμερα.

Αγία Έμυ

Μεγαλώνοντας με την αδερφή της Τερέζα, η Έμυ νιώθει ξένη μέσα στην κοινότητα των Φιλιππινέζων Χαρισματικών Καθολικών του Πειραιά. Όταν η Τερέζα μένει έγκυος, η Έμυ θα νιώσει ότι έλκεται από μυστηριώδεις εσωτερικές δυνάμεις, τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει. Η ταινία της Αρασέλυ Λαιμού έχει βρεθεί να κυριαρχεί στα ελληνικά Όσκαρ, δηλαδή τις υποψηφιότητες των βραβείων Ίρις, και αποτελεί μία από τις ταινίες του νέου ελληνικού σινεμά που αξίζουν τον χρόνο σου.

Σειρές

Russian Doll

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η επιτυχημένη κωμική σειρά με πρωταγωνίστρια την Natasha Lyonne επιστρέφει με τον ανατρεπτικό δεύτερο κύκλο της μέσα από το Netflix. Ετοιμάσου για ένα ταξίδι στον χρόνο σε μία σειρά που ξέρεις ότι θα έχει κάτι να πει και έχει αρκετό χιούμορ για να σε κρατήσει μέχρι το τέλος.

Sherlock

Για εσένα που θέλεις να κάνεις binge watching το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, η Cosmote TV σου φέρνει όλους τους κύκλους της επιτυχημένης σειράς μυστηρίου από τη Βρετανία. Όλα τα επεισόδια της εμβληματικής σειράς με πρωταγωνιστές τους Benedict Cumberbatch και Martin Freeman, θα αρχίσουν να προβάλλονται από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Oprah + Viola: A Netflix Special Event

Το Netflix, επίσης, έχει ένα special event να προτείνει για αυτή την εβδομάδα, με τη Viola Davis, την εμβληματική Χολιγουντιανή ηθοποιό, να κάθεται στον καναπέ για μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με την Oprah Winfrey. Η ηθοποιός που αποτελεί μία από τις καλύτερες της γενιάς της με εμβληματικούς ρόλους σε τηλεόραση και κινηματογράφο μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της λόγω του χρώματος του δέρματός της, τον ρατσισμό, αλλά και το πώς έφτασε να γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς και αναγνωρίσιμες ηθοποιούς στον κόσμο.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;