Instagram: Καλεί τους χρήστες να σταματήσουν να ανεβάζουν βίντεο από το TikTok
Το Instagram ψάχνει έναν τρόπο να περάσει στην αντεπίθεση σε σχέση με τον ανταγωνισμό που υφίσταται από το Tiktok.

Ο διευθυντής του Ιnstagram Adam Mosseri ανακοίνωσε πως θα γίνουν ορισμένες αλλαγές στην πλατφόρμα προκειμένου να προωθηθούν οι χρήστες που δημοσιεύουν original περιεχόμενο καθώς και να αποδίδονται τα εύσημα σε “αυτούς που τα αξίζουν” όπως τόνισε.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα προχώρησε σε τρεις αναβαθμίσεις. Οι χρήστες παγκοσμίως μπορούν πλέον να ταγκάρουν προϊόντα στις φωτογραφίες τους καθώς και να κατατάσσουν τον εαυτό τους σε μια κατηγορία (πχ. φωτογράφος, ράπερ κτλ.) και αυτή να εμφανίζεται κάθε φορά που κάποιος τους κάνει ταγκ.

Με τις παραπάνω ενέργειες το Ιnstagram αποσκοπεί στο να προωθεί περισσότερο τους χρήστες που παράγουν πρωτογενές περιεχόμενο. “Εάν δημιουργείτε κάτι από το μηδέν θα παίρνετε περισσότερα εύσημα απ’ότι εάν αναδημοσιεύετε περιεχόμενο που βρήκατε από κάποιον άλλον. Προσπαθούμε να προσθέσουμε αξία στο πρωτογενές περιεχόμενο“.

Πρακτικά το Instagram ψάχνει έναν τρόπο να περάσει στην αντεπίθεση σχετικά με τον ανταγωνισμό που δέχεται από την πλατφόρμα που εκατομμύρια χρήστες στράφηκαν εν μέσω πανδημίας, το Tiktok.

Σύμφωνα με το THE VERGE ένας τρόπος να το κάνει αυτό είναι να “κρύψει” τις αναρτήσεις που φέρουν το logo του Tiktok.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;