Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αναβάλλεται ο γάμος της - «Θα ήθελα να πάω με άμαξα»
Όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον επικείμενο γάμος της και την προσωρινή αναβολή του.

Η γνωστή influencer, Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», όπου αναφέρθηκε στον γάμο της αποκαλύπτοντας παράλληλα όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Μάλιστα, το «Happy Day» συνάντησε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο μαγαζί με νυφικά που διατηρεί αποκαλύπτοντας ότι ο γάμος της αναβάλλεται. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως ο γάμος της θα γίνει τελικά τον Σεπτέμβριο, καθώς δεν προλαβαίνουν να τα έχουν όλα νωρίτερα, αφού εκείνη και ο σύντροφός της είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν τον Μάιο.

«Ο γάμος ήταν να γίνει στα τέλη Μαϊου, αλλά επειδή βλέπουμε ότι δεν προλαβαίνουμε, και επειδή πέρασα και μια πολύ δύσκολη περίοδο τους τελευταίους δύο μήνες, είπαμε να τον κάνουμε τον Σεπτέμβριο. Το νυφικό θα είναι μπόλικο. Σίγουρα θα το δείτε, σίγουρα θα μοιραστώ πράγματα από τον γάμο μου. Το κοστούμι, επειδή θέλει να το ράψει ο σύντροφός μου, τού είπα να μου πει τα χρώματα για να έχουμε μια χρωματική αρμονία. Είναι κοινή μας απόφαση ο γάμος να γίνει σε κλειστό κύκλο. Ίσως είναι λίγο παραπάνω δική μου γιατί όπως έχω πει, θεωρώ τον γάμο ένα πολύ ιερό μυστήριο. Οι καλεσμένοι θα είναι πάρα πάρα πολύ λίγοι» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Τέλος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε ότι ο θάνατος της γιαγιάς της τής στοίχισε: «Πέρασα πάρα πάρα πολύ δύσκολα με τον θάνατο της γιαγιάς μου και ακόμα προσπαθώ και με τον πνευματικό μου, συζητάω…», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφερόμενη στον θάνατο της γιαγιάς της.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;