ΠΑΔΑ: E-learning με τίτλο «Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Επαγγελματιών Υγείας στην Ποιότητα Φροντίδας Υγείας με Εξειδίκευση στην Κλινική Διακυβέρνηση»
ΠΑΔΑ: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο e-learning.

Το Εργαστήριο Οικονομικών, Διοίκησης, Πολιτικών Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αξιοπιστίας και Ποιοτικού Ελέγχου στην Εργαστηριακή Αιματολογία, διοργανώνουν και λειτουργούν σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης & Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καινοτόμο Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης με χαρακτήρα εξειδίκευσης με τίτλο: «Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Επαγγελματιών Υγείας στην Ποιότητα Φροντίδας Υγείας με Εξειδίκευση στην Κλινική Διακυβέρνηση».

Το ΠΔΒΕ «Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Επαγγελματιών Υγείας στην Ποιότητα Φροντίδας Υγείας με Εξειδίκευση στην Κλινική Διακυβέρνηση» έχει σκοπό την ανάπτυξη των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων για την κατανόηση της λειτουργίας των συστημάτων ποιότητας στο σύγχρονο περιβάλλον του 21ου αιώνα καθώς και το σχεδιασμό, την εφαρμογή και τη διαχείριση των παρεμβάσεων και πολιτικών στους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς υγείας.

Το ΠΔΒΕ σκοπεύει να παρέχει στους συμμετέχοντες χρήσιμα εργαλεία και οδηγούς που αφορούν στο σχεδιασμό, εφαρμογή, διαχείριση και έλεγχο ενός συστήματος ποιότητας, στοχεύοντας στην επαλήθευση των προδιαγραφών των διαδικασιών, με την συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων μερών προς την κατεύθυνση της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας στους οργανισμούς υγείας.

 

Στόχος του προγράμματος είναι η ικανοποίηση της αυξανόμενης ζήτησης των λειτουργών υγείας με ειδικές δεξιότητες και ικανότητες στο εσωτερικό των δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών υγείας ώστε να κατανοούν και να εφαρμόζουν συστήματα ποιότητας καθώς και στην ανάπτυξη των ηγετικών χαρακτηριστικών και της ηγετικής ικανότητας των συμμετεχόντων λειτουργών υγείας.

 

Το ΠΔΒΕ εξειδικεύεται στην ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων στις απαιτήσεις του νέου μοντέλου μάνατζμεντ του 21ου αιώνα στους Οργανισμούς Υγείας. Η υγειονομική περίθαλψη επικεντρώνεται κυρίως στην καινοτομία, στις υποδομές και στην τεχνολογία. Ενώ αυτές οι στρατηγικές είναι απολύτως απαραίτητες για την προώθηση της υγειονομικής περίθαλψης, η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, ιδίως σε επαγγελματικές ικανότητες που απαιτούνται για την παροχή υψηλότερης ποιότητας, είναι συχνά μια μη αναγνωρισμένη και ανεκπλήρωτη ανάγκη.

 

Τα μαθησιακά αποτελέσματα αφορούν στο σύνολο των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να γνωρίζουν, να κατανοούν και να εφαρμόζουν, ειδικότερα:

  • Ολοκληρωμένη ενσωμάτωση θεωρίας και πράξης στο πεδίο της Διοίκησης και Διαχείρισης Συστημάτων Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας,
  • Ανάπτυξη γνώσεων, ειδικών δεξιοτήτων και κατανόησης βασικών περιοχών του συγκεκριμένου πεδίου,
  • Προσδιορισμός και εκτίμηση προβλημάτων και διατύπωση πιθανών λύσεων,
  • Σύνθεση και διεξοδική επεξεργασία και ανάλυση ερευνητικών δεδομένων και ευρημάτων,
  • Πρακτική εφαρμογή θεωρητικών μοντέλων διοίκησης και διαχείρισης ποιότητας στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον των οργανισμών υγείας.

 

  • Κόστος: 250 ευρώ
  • Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 22/04/2022
  • Έναρξη Μαθημάτων: 03/05/2022
  • Λήξη Μαθημάτων: 30/06/2022

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;