Ολυμπιακός -  Μονακό: Sold out το ματς τα play off της Euroleague - Ποιοι ορίσθηκαν για διαιτητές
Ολυμπιακός: Ώρα Euroleague για τους Πειραιώτες.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ένα ραντεβού με την ιστορία, καθώς βρίσκεται στα play off της Euroleague και διεκδικεί την πρόκρισή του στο φετινό Final-4 του Βελιγραδίου.

Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται τη Μονακό αύριο, Μ. Τετάρτη (20/4) στις 21:00 στο κατάμεστο ΣΕΦ, όπου ανακοινώθηκε sold out, για την πρώτη αναμέτρηση της σειράς, στοχεύοντας στο πρώτο, αποφασιστικό βήμα για το χρυσό εισιτήριο στα τελικά της φετινής Euroleague.

Όπως γνωστοποιήθηκε από την Ευρωλίγκα, διαιτητές του game 1 με τους Μονεγάσκους θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Ο κροάτης ρέφερι είχε διευθύνει το νικηφόρο αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές (87-85) στο ΣΕΦ, ενώ ο  Ισπανός ήταν παρών στις δύο νίκες των Πειραιωτών επί της Μπάγερν (83-60 και 88-98), καθώς και στη νίκη επί της Βιλερμπάν στη Γαλλία (80-94).

Ο τρίτος διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης είχε σφυρίξει στην ήττα των Ερυθρολεύκων από την Εφές (88-69) και στη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο (67-58).

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;