Κορωνοϊός: Στις 11:30 η έκτακτη συνέντευξη Τύπου από το υπουργείο Υγείας
Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα περάσει σε λίγη ώρα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, και θα αναφερθεί στην πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, εν όψει του Πάσχα.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα περάσει στις 11:30 ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, εν όψει Πάσχα 2022.

Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν, επίσης, η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου, και επικούρος καθηγητής Επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Σύμφωνα πληροφορίες, ο υπουργός αναμένεται να αναφερθεί στα έως τώρα δεδομένα της πανδημίας του κορωνοϊού με βάση τα οποία αποφασίστηκε και η επικείμενη άρση των περιοριστικών μέτρων από την Πρωτομαγιά και μετά. Επιπλέον, δεν αναμένεται ανακοίνωση νέων μέτρων.

Στη χθεσινή ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, ο αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε σε 10.005, ενώ 46 ήταν οι νέοι θάνατοι και 298 οι διασωληνωμένοι.

Πηγή cover photo: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;