Ξεκίνησε η έξοδος του Πάσχα: Κίνηση στην Αττική οδό και στις εθνικές οδούς προς Λαμία και Κόρινθο
Η έξοδος του Πάσχα φέρνει κίνηση στους δρόμους.

Χιλιάδες Αθηναίοι εγκαταλείπουν το λεκανοπέδιο στο πρώτο μεγάλο “κύμα” εξόδου μετά από τα διαδοχικά lockdown και τις απαγορεύσεις μετακινήσεων εκτός πρωτεύουσας. Πολλοί κάτοικοι αφήνουν πίσω τους το κλεινόν άστυ για να πάνε στα χωριά τους και τα εξοχικά τους για τις διακοπές του Πάσχα. Σε αυτό βοηθάει η επιστροφή της καλοκαιρίας, η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και η άνοδος της θερμοκρασίας.

Από σήμερα κιόλας μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό και στις Εθνικές οδούς προς Πάτρα και Λαμία είναι αυξημένο. Η κίνηση παρουσιάζεται, εκτός από τα διόδια και στα λιμάνια και αεροδρόμιο, ειδικά στο Ελ. Βενιζέλος και στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της η Αττική Οδός, αναφέρει η εταιρεία, η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού αναμένεται να είναι αυξημένο τις επόμενες ημέρες και «ιδιαίτερα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης και το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, κυρίως στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα, λόγω της μαζικής εξόδου για τις εορτές του Πάσχα έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας».

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Αυτή την ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση  στην Αττική Οδό, με καθυστερήσεις 10-15 λεπτών από τον κόμβο Μαραθώνος έως τον κόμβο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Νωρίτερα, υπήρξε τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Καθυστερήσεις 10′-15′ λεπτών σημειώνονταν από τον κόμβο Πεντέλης έως τον κόμβο Κηφισίας.

Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση και στα διόδια Αφιδνών.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
45'
1 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
50'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
0'
68 - 74
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;