Μακρόν: Το... δασύτριχο στήθος του Γάλλου προέδρου γίνεται viral - Τα μοναδικά σχόλια στο Twitter
Η φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν με ανοιχτό πουκάμισο και το δασύτριχο στήθος να φαίνεται, γίνεται το απόλυτο viral με μοναδικά σχόλια και επικά memes να κατακλύζουν το Twitter.

Η νέα φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν έγινε το απόλυτο viral στο Twitter. Μάλιστα, το ελληνικό Twitter σύγκρινε το δασύτριχο στήθος του Γάλλου προέδρου με πολλών Ελλήνων ηθοποιών.

Νέες φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η προσωπική φωτογράφος του Γάλλου προέδρου, Soazig de La Moissonnière και σε μία από αυτές βλέπουμε τον Εμανουέλ Μακρόν να χαλαρώνει, σε ένα κάμελ δερμάτινο καναπέ, με το λευκό πουκάμισό του ξεκούμπωτο μέχρι τη μέση, δείχνοντας το δασύτριχο στήθος του.

Αυτή ήταν και η φωτογραφία που τράβηξε τα βλέμματα τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Ελλάδα. Με τους χρήστες να ανεβάζουν επικά σχόλια και να δημιουργούν μοναδικά memes.

Ένας χρήστης του γαλλικού Twitter γράφει:

«Το ανοιχτό πουκάμισο που αφήνει να αχνοφανεί το μαλλιαρό στέρνο είναι τυπικό της δεκαετίας του ’70, η χρυσή εποχή των ψηφοφόρων του Μακρόν, και ο καναπές θυμίζει τη δεκαετία του ’90, όταν πήραν τη σύνταξή τους. Όλα είναι στρατηγικές κινήσεις για να προσελκύσει τους 80+»

«Μα δεν έχει κάποιον να τον συμβουλέψει για τη γλώσσα του σώματος; Γιατί αν ο στόχος ήταν να μη δίνει την εικόνα ενός αλλαζονικού αρσενικού, ερωτευμένου με τον εαυτό του, τότε μάλλον απέτυχε»

Ωστόσο, το ελληνικό Twitter έκανε το επόμενο βήμα και έφτιαξε μοναδικά memes.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;