Ice Age: Tο συγκινητικό αντίο στον Σκρατ από την Blue Sky Studios
Η τελευταία τους δουλειά, «Ice Age: Scrat Tales», θα παρουσιάζει μία μίνι ιστορία έξι επεισοδίων αφιερωμένη στον Σκρατ στο Disney+.

Η Blue Sky Studios είναι η αιτία που το francise «Ice Age» έφτασε στις οθόνες μας και αγαπήθηκε από μεγάλο πλήθος κόσμου στο πέρασμα των χρόνων.

Παρά την τεράστια επιτυχία το στούντιο έπεσε θύμα της πανδημίας και των επιπτώσεων στις οικονομίες εξαιτίας του κορωνοϊού. Μπορεί αυτό να συνέβη πριν από περίπου έναν χρόνο, όμως οι υπεύθυνοι ήθελαν να πουν ένα ξεχωριστό αντίο για τους φανς της σειράς ταινιών.

Η τελευταία τους δουλειά, «Ice Age: Scrat Tales», θα παρουσιάζει μία μίνι ιστορία έξι επεισοδίων αφιερωμένη στον Σκρατ στο Disney+. Οι παραγωγοί ήθελαν να δώσουν το σωστό τέλος στον θρυλικό χαρακτήρα και να κλείσουν έναν κύκλο. Με ένα μικρό βίντεο μπόνους στο YouTube επέτρεψαν στον σκίουρο να πιάσει επιτέλους το πολυπόθητο βελανίδι και με ένα ζεστό μήνυμα, γέμισαν όσους το παρακολούθησαν με νοσταλγία.

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube και είχε τον τίτλο «The End». Ο uploader είχε το όνομα «Finale», ενώ το περιεχόμενο είναι unlisted. Στην περιγραφή έγραψαν λιτά «Τις τελευταίες μέρες ζωής των Blue Sky Studios μερικοί καλλιτέχνες μαζέυτηκαν για μια ακόμη φορά για να δημιουργήσουν ένα τελευταίο πλάνο. Αυτό είναι το δικό μας αντίο και μια προσπάθεια για ένα σωστό τέλος».

Διαβάστε ακόμη:

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;