Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχουν υπάρξει δύσκολες συνεργασίες - Δεν έχω φύγει ποτέ από παράσταση»
Όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, σήμερα Πέμπτη (14/4) παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιτυχία, τα σημειώματα ενός θαυμαστή που την είχαν τρομάξει, αλλά και τις συνεργασίες στο πλαίσιο της υποκριτικής που την έχουν δυσκολέψει αρκετά στο παρελθόν.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφερόμενη στην καριέρα της στην υποκτιτική είπε:

«Δεν ξέρω τι λες όταν λες επιτυχία. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, το καβάλημα δεν με ενδιέφερε ποτέ. Οι “Αέρινες Σιωπές” και ο “Κόκκινος Κύκλος” με έκαναν γνωστή στο κοινό. Δεν λέω όχι σε σόου, ανάλογα με την ποιότητα και το πλαίσιο».


«Κάτι πολύ ακραίο που έζησα ήταν, όταν ήμουν σε μια παράσταση, μού έστελναν κάτι περίεργα σημειώματα που με είχαν τρομάξει να πω την αλήθεια. Ήταν τρομακτικό με κάποια αποκόμματα από εφημερίδες, που τα κόβεις και τα ράβεις… Ήταν λίγο spooky είναι η αλήθεια. Αλλά ευτυχώς τελείωσε νωρίς», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Έπειτα, η Κατερίνα Παπουτσάκη θέλησε να αναφερθεί εκτενέστερα σε συνεργασίες που την έχουν δυσκολέψει στο παρελθόν τονίζοντας όμως πως ως επί το πλείστον είναι τυχερή.

«Έχουν υπάρξει δύσκολες συνεργασίες αλλά ως επί το πλείστον είμαι πάρα πολύ τυχερή. Δεν έχω φύγει ποτέ από παράσταση, το έχω πάει ως το τέλος και με κόστος της ψυχικής μου υγείας. Σε δεύτερη σκέψη ίσως να χρειαζόταν να έχω φύγει, για να διαφυλάξω την υγεία μου, αλλά είμαι και εγώ ζόρικη».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;